Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Nagyon furcsa alom. Segitetek...

Nagyon furcsa alom. Segitetek megfejteni?

Figyelt kérdés
Szoval azt almodtam, hogy egy biciklin ultem, amin nem tudtam fekezni.. Elegge begyorsult, majd belecsapodtam egy hazba.. Felalltam.. Semmim nem fajt, aztan hallottam a mentot es lattam anyukamat, akinek a mentosok felmutatjak a leszakadt fejemet a hajamnal fogva. Akkor jottem ra... Hogy meghaltam.. Es szellem vagyok.. Probaltam kommunikalni a csaladommal de nem lattak.. Nem hallottak.. Szerintetek??
2015. dec. 15. 13:48
 1/5 anonim ***** válasza:
Attól függ, hogy milyen érzelmek tartoztak az álomhoz, és az ébredés utáni néhány órához. (Pl.: félelem, nyugalom, izgalom, stb.)
2015. dec. 15. 16:20
 2/5 A kérdező kommentje:
Semmi kulonos erzelem nem csatlakozott hozza.
2015. dec. 15. 22:07
 3/5 anonim ***** válasza:
48%

Az álmod azt üzeni, hogy több az élet, mint a fizikai tested léte, vagyis van élet a halál után is.

A begyorsuló bicikli azt jelenti, hogy katasztrófába rohansz, ha figyelmen kívül hagyod az igazán fontos értékeket, olyanokat amelyek túl mutatnak a fizikai létezéseden.

Ezek tudnának fékezni, mint például a hit, a jóra törekvés, megbocsátás, és segítés, a soha vissza nem ütés stb. Ezek olyan lelki értékek, amelyek örök értékek, amelyeket soha senki nem tud elvenni tőled, még a halál sem.

Míg az anyagi értékek hajszolása (siker, karrier, gazdagság, stb), karambolba és katasztrófához vezetnek a számodra.

2015. dec. 16. 16:26
 4/5 anonim ***** válasza:

A hármas válaszoló ezoterikus hülyeségén jót röhögtem. :D

Az álmod semmit nem jelent. Más is álmodik arról hogy baleset éri és ettől vagy felébred vagy - mivel a halálról tapasztalat híján nem lehet álmodni - látja magát holtan, külső szemlélőként. Az hogy erről mit gondol az illető csak a világképétől függ, van aki nem érti, van aki "szellemnek" gondolja magát aki - mivel halott - nem tud az élőkkel kommunikálni.

2015. dec. 16. 18:04
 5/5 anonim válasza:
Imádom hogy az ezotériában mennyi leszólás van, de az álomfejtésben ez különösen fantasztikus testet ölt, mikor az egyetlen témára amit tudományosan lehet kezelni, lecsapnak a hittérítők, hogy márpedig az nem jelent semmit és inkább foglalkozzon mással. A kérdés sosem az, hogy jelent-e valamit hanem, hogy mit jelent. Az álmok komplexek, a válaszoknak is annak kéne lenniük. Feldolgozhatja amit filmen láttál, függhet a vallási hovatartozásodtól. Ugyanakkor az álmokat két részre szokták osztani, félelmekre és vágyakra. Kizárásos alapon félhetsz, bár egyes kultúrákban ha álmodban halsz meg, az a hosszú élet jele. Ezeket én mindig fenntartásokkal kezeltem mert ahány elme, annyi szimbólum-rendszer. Pl. Ha kígyóval álmodsz, lehet hogy neked a gyógyítást jelenti, másnak meg a negatív pardicsomi kombót. Lehet az is, hogy szimbolikusan át kellene gondolnod mit csinálsz amiből baj lehet, vagy ha hiszel a rendszerben, lehet figyelmeztetés is.
2015. dec. 26. 04:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!