Mit jelenthet ez az álom?
Sziasztok:) már egy hónapja hogy folyton ezt álmodom és már kezd érdekelni hogy miért:)
Igazából elég rövidke,inkább érzések benne az érdekesek
Annyit szoktam álmodni hogy a saját házamban vagyok 25-30 évesen reggel ( a ház maga eléggé modern és fehér) kimegyek a konyhába és egy nekem teljesen ismeretlen srác van a konyha pult mögött és kávét iszik :) oda jön hozzám mikor meglát,megcsókol,elköszön és én megyek ki a házból,végig a kerten majd mikor a kapun kimennék felébredek
ha számit akkor a kert tele van fehér és fekete rózsával és van egy szökőkút ami inkább phoenixre hasonlit
(A srácot való életben nem ismerem de az álmomban úgy éreztem hogy boldog vagyok vele,hogy hiányzik és hogy még látni fogom)
15 éves vagyok és lány :)
ugyanezt almodom csak teljesen forditva... az egész nallunk zajlik le.
ugy kezdodik hogy allok a kapuban a lany mellettem es bemegyunk a hazunkba a rozsas szikla kerten keresztul ahol van egy madaras szokokutunk es felteszem a kavet bele kortyolgatok majd elmegyek es jon a hatam mogott.. persze hogy a lanyt vegig hatulrol latom ... kb 150-160 voros vagy fekete haj
A tudatalattid valamiért szereti azt a faszit.
Vagy csak hiányzik ez a helyzet.
Esetleg a kettő kombinációja.
Ha van kedved tudatos álmodással kérdezd meg tőle, akkor megtudod hogy mit szeretne a tudatalattid :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!