Mit jelent ez az álom?
Azt álmodtam valamelyik nap hogy van egy volt osztálytársam (fiú 16 éves(legyen Peeta) és azért volt osztálytárs mert idén lettünk 9.-esek)
Vele sétáltam este az utcán és megkérdezte hogy nincs-e kedvem felmenni hozzá. Én mondtam hogy de van és mikor felmentünk fent volt a barátnője. Ezen valamkért megsértődtem és elkezdtem veszekedni Peetaval ezért a barátnője inkább elment (tudta a barátnője hogy barátok vagyunk) a veszekedés durvulni kezdett mert már szidni kezdett engem és mikor megakartam ütni elkapta a kezem és megcsókolt. Aztán bevitt a szobába és gondolom volt köztünk valami de felébredtem mikor bementünk a szobájába.
(15 l)
1.Csak a képzeleted jàtszik veled..eleve nem mész fel a lakàsàra akinek nője van -nem akarsz te màsodik lenni..akàrmilyen szépen is nézhet az a volt osztàlytàrs..
2.a baràtnője tudott mindent eggyütt szivattak téged..beakartak dobni harmadiknak :)
3.a sràcnak csak àlbaràtnő volt a csaj hogy féltékeny legyél hisz a tiltott gyümölcs mindig jobb
4.nagy jàtékos vagy béla..de màr tovàbbléptem.."nem vagyok haragtartó" ..én viszont nehezen bocsàjtok meg..làsd a hazudozo tégla apàm vagy bb t..ennyi..
Jo mindig az egyenruhàs mögött parkolni hogy az is emlékeztessen designe :) néha benézek mit tr@llkodsz itt..ez megy oda vissza..😙
Légy rossz a jokkal mindig kib@ sznak..
Jah igen hasznàltam a haverod dezodorjàt elmondjam neki?
Izzados elmondjam neki??
Nem nem gurult el a gyogyszerem csak nem müködik a struccpolitikàm vagy mim..ha a fejem homokba dugom akkor azt gondolom nem kukkolsz..zakkantà tettél..lehet vkit utàlni szeretni egyszerre??kabd be utàllak téged is 😭
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!