Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Furcs álom. Mit jelenthet?

Furcs álom. Mit jelenthet?

Figyelt kérdés
Álmomban valami medencés helyen voltam. Valamilyen vírus jelent meg, melyet érintéssel lehetett átadni. Mindenkitől vért vettek, tőlem is. A vér az eremből egy vékony átlátszó csövön haladt át egy tároló dobozba v hasonlóba. Eleinte rendes vér színe volt, majd az eremből színtelen vér jött a csőbe és az eddig lefolyt piros vér a szemem láttára lett átlátszó . Mit jelenthet ez? Neten kerestem a jelentéseket, a vérvételt megtaláltam de ezt az elszíneződést, meg a vírust nem. :s

2015. nov. 22. 13:23
 1/3 anonim válasza:
Ez akkora hülyeség,hogy valszeg semmi jelentése...ha álmodban beszarsz annak is jelentést keresel ?! :D
2015. nov. 22. 16:55
 2/3 anonim válasza:
Nem az a lényeg mit álmodtál, hanem hogy mit éreztél közben. Valószínű történt veled valami amit elfojtasz és ahhoz az érzéshez kapcsolódik. Azt tippelném hogy szégyent és félelemet érzetél. Bár ezt te tudod.
2015. nov. 23. 16:53
 3/3 A kérdező kommentje:
Furcsáltam csak, de nem éreztem semmit.
2015. nov. 23. 18:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!