Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mi történt velem?

Mi történt velem?

Figyelt kérdés
A következőt álmodtan: egy furcsa helyen voltam egy vasútállomás féle helyen. Rengeteg ember járt kelt, vagy csak ült a földön és beszélgetett. Olyan volt az egész mint egy nagy otthon, család. Megjelent egy régi ismerősöm, a szokásostól eltérő öltözetben. Azt mondtam magamban, ez az ő igazi egyénisége ami a mindig látható csak álarc. Odamentem hozzá, ezt suttogtam neki majd elmentem. Egy álruhában voltam, oda jött többször is, hogy ezt számon kérje rajtam de amikor rámnézett én összeszorítottam az arcizmaimat és mindig megjelent egy kép a világ egy katasztrófájának adataival, ilyen furcsa jelek is látszottak. Nos, itt már sejtettem, hogy álmodok gondoltam nem számit mit hisz, ha csak ő sem pont ezt álmodja és emlékezni fog rá. Átkerültem egy kültéri park féle helyre, a földön feküdtem mellettem a testvérem és egy lány (nem tudom ki). Felnéztem és láttam magunkat, a hajamba két szőnyeg volt beleszőve perzsa mintázatú. Elkezdtem kibontani és kócolni a hajam ott ismét bevillant, hogy csak álmodok. Felálltam és gondoltam fel kéne ébrednem, mert rossz előérzetem volt. Arra gondoltam, hogy felébredek és lassan el is mosódott minden éreztem már, hogy az ágyamba vagyok de valami alvásparalízis féle érzetem volt, bár nem pont olyan. Mozgott a testem (de nem a fizikai) süllyedtem, emelkedtem, forogtam, mintha a két világ között lebegtem volna. A szemem csukva volt és persze láttam, tudatomnál voltam majd egy kis idő múlva felébredtem, félelmetes érzés volt.

2015. nov. 21. 19:56
 1/3 anonim ***** válasza:

Ezen a sztorin még dolgozz egy csipetnyit!

No meg a stíluson is...

2015. nov. 21. 21:12
 2/3 Legoman ***** válasza:

Egyszerűen csak rájöttél, hogy álmodsz, mert olyan dolgok történtek veled, amik a szokásostól nagyon eltértek, és tudtad, hogy ez nem lehet valóság.

A következő, amit éreztél az az álomból való felébredés, amikor tudatában vagy az ébredésnek is. Valószínű REM fázisból ébredtél fel, és ezért volt paralízised.

2015. nov. 22. 09:44
 3/3 A kérdező kommentje:
Nem paralízis volt, de ezt úgy sem tudom elmagyarázni.
2015. nov. 22. 14:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!