Az hogy lehet hogy amit a barátnőm álmodott az velem történt meg szinte ugyan úgy?
Figyelt kérdés
Barátnőm álmában sirt egy fiú után egy haverja ölében..
Na velem ugyan ez történt aznap éjjel. És mikor egymásnak elmondtuk hogy mivolt nagyon meglepődtünk. Valamint a telepátia is nagy köztünk. Értelmes válaszokat várok:)
2014. jún. 16. 15:51
1/4 anonim válasza:
Megadtad a választ: "a telepátia is nagy köztünk" - Ennyi.
2/4 A kérdező kommentje:
De mégis annyira furcsa..
2014. jún. 17. 18:56
3/4 GAbO1254 válasza:
velem egyszer az volt hogy megalmodtamhogy a (mar volt) baratnom elmeseli hogy mit almodott. aztan amikor talalkoztunk, es elkezte meselni, hogy egyutt eltunk egy hazban ilyen.. es en leirtam azt a hazat amirol o almodott (hozzateszem hogy almomban lattam is az adott epuletet)
4/4 Gecsei Péter válasza:
szerintem ezt a tehetséget ki kéne használni. elég ritka hogy hétköznapi emberek képesek rá. Ha médiumnak álltok, nagy hírnévre tehettek szert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!