Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mi történt velem?

Mi történt velem?

Figyelt kérdés

Azt álmodtam, hogy felkeltem. Sőt szerintem fent is voltam, mert nagyon élethű volt, viszont nem tudtam mozdulni, és féltem visszaaludni.

Aztán szerintem visszaaludtam, és álmomban ki akartam menni inni egy vizet, de olyan volt mintha lebegtem volna.

Akkor megint ugyanúgy felébredtem, éreztem is hogy kinyílt a szemem, de ugyanúgy le voltam fagyva. Akartam kiabálni hogy segítség, segítség, amit hallottam is hogy kiabáltam, még féltem is hogy mindenkit felébresztek vele de nem érdekelt.

Aztán megint mintha felébredtem volna, de ugyanúgy láttam mindent, és azt "álmodtam" (nem álmodtam mert magamnál voltam) hogy tesóm befut és elviszi a telefonomat, de nem tudok utána menni. Mintha az agyam meg lett volna terhelve.

És akkor megint felébredtem, de mostmár tényleg, mozogni is tudtam meg rájöttem hogy álmodtam.

De akkor miért volt ilyen valóságos? Amikor álmomban "felkeltem" szinte tuti hogy tényleg fent voltam. De akkor mik voltak közben ezek az álmok? Ébren álmodtam? És miért nem tudtam mozogni?

Nagyon bepánikoltam, rosszabb volt mint egy rémálom..

2014. jún. 1. 02:12
 1/6 anonim válasza:

Vannak gyakorlatok,amivel tudatossá teheted az álmaid.Neked érdemes lenne kipróbálnod!Biztos fáradt lehettél ...

Amúgy csak mindig egyetlen kérdést tegyél fel magadban.És ezt akkor is kérdezd meg amikor nem alszol,így reflexszerűen álmodban is megkérdezheted magad.Ez álom vagy valóság?

Ha álmodsz akkor tudni fogod a választ,és eszedbe jut hogy azt csinálsz amit akarsz,és akkor készülj fel egy csodálatos utazása! :)

Amúgy valamiért szoronghatsz szerintem,többet kéne relaxálnod!

2014. jún. 1. 04:44
 2/6 anonim ***** válasza:

Alvásparalízis lehetett esetleg, az ilyesmi, nem ritka dolog amúgy.

Néha velem is van, félálomban, ébren is, de egyszerűen valósághű (de nagyon nyomasztó) álmomban is volt, amolyan álom-az-álomban jelleggel.

2014. jún. 1. 05:20
 3/6 anonim ***** válasza:
Alvási paralízis!Nézz utána,megéri:)
2014. jún. 1. 07:34
 4/6 anonim válasza:

Az álmot arra vannak hogy valamilyen információt közöljön az agyunk ami többnyire negatív mert ebből lehet jól tanulni.Ezek az Álmok nagyon valósághűk is lehetnek.

Nekem pl szokott olyan lenni álmomban hogy próbálok futni alig haladok.

Ekkor szoktam azt gondolni hogy ez egy álom és akkor miért ne tudnék pl repülni.

Ilyen esetekben ki kell használni az lmunkat és mindent megtenni amit csak szeretnénk.

2014. jún. 1. 11:09
 5/6 anonim ***** válasza:
Hűha!!! alvásparalizis hűha!!! :-D
2014. jún. 1. 11:41
 6/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm! :)

Utánaolvastam, tényleg az volt!:D

2014. jún. 1. 12:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!