Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mondhatni szerelmet vallottam egy barátomnak, de nem vagyok biztos, mit akar jelenteni a reakciója, segítetek megfejteni?
Figyelt kérdés
Van egy lány barátom akit 2 éve ismertem meg és kisebb kihagyásokkal azóta nagyon jó vele a kapcsolatom, nincs is más lány barátom, neki sincs más fiú barátja, nagyjából 1 hónapja leírtam neki, hogy érzek iránta szerelmet is, annyi volt a reakciója, hogy "oh" aztán írta hogy csak meglepődött, amióta ez megtörtént, ugyanúgy jóban vagyunk, mindkettőnk úgy tesz, mintha ez meg se történt volna, ez azt akarja jelenteni hogy friendzoneolt és ne próbálkozzak, vagy csak szimplán még nem biztos az érzéseiben?2023. márc. 17. 01:24
1/4 anonim válasza:
Friendzone.
De ha kemény gyerek vagy nyomulj, smárold le, ha nincs esélyed ktt helybe kiderül mint a kaparós sorsjegyen.
2/4 anonim válasza:
Szerintem is friendzone. Ez nagyjából annyit jelent, hogy ne akarj tőle többet, mert akkor max csak elrontod a baráti viszonyt. Ha ő is többet akarna, szerintem már tudatta volna.
3/4 anonim válasza:
Szerintem is friendzone. Másként reagált volna, ha ő is szeretne valamit.
4/4 anonim válasza:
Szerintem ezt azért csinálja mert számára te egy jó barát vagy és valószínűleg nem viszonozza az érzéseidet, de továbbra is a barátod szeretne lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!