Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátomnak van egy lány haverja aki többet akar tölle. Mit tegyek?
Úristen. Nagyon szar alapokon mozog a kapcsolatotok.
Mi az, hogy nem haverkodhat lányokkal, te pedig nem haverkodhatsz fiúkkal?
Én annyit teszek meg a kapcsolatomban, amik alapvető elvárások, de az, hogy megmondjam a páromnak, hogy kivel barátkozzon és kivel ne, nem csodálkoznék ha már rég otthagyott volna engem.
Visszatérve: 14 évesen baromi kicsi vagy a kapcsolatokhoz.
És most egy tény: A barátod meg fog téged csalni azzal a lánnyal, mert vagy közelebb áll hozzá korban (ezt tartom a legreálisabbnak) vagy mert elege van abból, hogy konkrétan meg mondod neki, hogy mit csináljon.
A telefonbeszélgetéseik valószínűleg arról szólnak, hogy a lány elmondja neki, hogy hogyan lovagolná meg, a barátod pedig viszonozza ezt a fantáziahullámot.
Sajnálom kislány, de ha valaki ilyen rosszul épít fel egy kapcsolatot, annak mindig rossz következményei lesznek. Alapvetően úgy indítottátok a kapcsolatot, hogy nem bíztok egymásban.
Annyira szereted, hogy hagyod, hogy bántson, lelki terrorban tartson és le se szarod, hogy tisztel vagy sem?
Ha az az egyetlen kifogásod, hogy ,,de szeretem", akkor meg is érdemled azt, ahol vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!