Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mi a baja a barátomnak hogy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a baja a barátomnak hogy mindig szakítani akar?

Figyelt kérdés
Egyszer mondja hogy szakit, utána mondja hogy újra össze jövünk? Én mindig igent mondtam, és régen mindig behívott a suli fürdőjébe csókolózni (titokban) és mindig igent mondtam, de mostanában mindig nemet mondok, és még mindig a barátom, még egyenlőre nem szakított, és csak rájön egyszer hogy már nem akarok a barátnője lenni nem? Mert nem akarom elmondani neki hogy számítsunk mert már párszor mondtam neki hogy itt a vége, erre tovább fogdossa a seggemet és továbbra is behívott csókolózni, nem ért a szóból egyszerűen, mit tegyek szerintetek?
2022. dec. 22. 11:05
 1/5 anonim ***** válasza:
86%
Mond neki hogy új pasid van 🙂
2022. dec. 22. 11:29
 2/5 anonim ***** válasza:
76%

Küld el az anyjába. Vagy kérj segítséget. Ha te valamit nem akarsz mégis ráderőltetik az zaklatás. Kerülni nagy ívben, barátoktól segítséget kérni vagy ha súlyos szólj a tanároknak/szülőknek.

Mondjuk én úgy felpofoznám (vagy tökön rúgnám), hogy egy életre elfelejt.

2022. dec. 22. 12:13
 3/5 anonim ***** válasza:
70%

Nem értem, hogy ha egyszer zavar a viselkedése miért hagyod lesmarolni és fogdosni.

Én a helyedben a magad viselkedésén gondolkodnék el...

2022. dec. 22. 12:53
 4/5 anonim ***** válasza:
94%
Nálunk is ez volt az oviban.
2022. dec. 22. 13:48
 5/5 anonim ***** válasza:
86%
Nem tudom, miért csinálja ezt, de egyszerűbb, ha te vetsz véget ennek. Ha meg továbbra is smárolni akar, akkor nem mész el vele és kész.
2022. dec. 22. 14:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!