Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Randira ez milyen terv?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Randira ez milyen terv?

Figyelt kérdés
Együtt töltünk majd másfél napot, nekem mivel idegen még a lakása nagyon, nem szívesen főznék-sütnék ott, az mennyire gáz ha csinálok sütit otthon és azt viszem el? Boltok nagyon messze vannak tőle meg kedvem sincs ilyennel bajlódni. Nem kezdő ismerkedés, viszont utóbbi időben jobban tetszik mint barát.
2024. jún. 2. 13:25
1 2 3 4
 21/34 A kérdező kommentje:
18# most csak ketten leszünk, de nálunk normális a baráti körben hogy jövünk-megyünk egymáshoz akár többen, akár így hogy csak ketten találkoznak.
2024. jún. 2. 14:00
 22/34 anonim ***** válasza:
100%

Tehát nem randi.

Szerintem majd ha elhív téged randira akkor esetleg kedveskedj.

2024. jún. 2. 14:03
 23/34 anonim ***** válasza:
100%

"Meg tudja hogy jól sütök főzök de nem szeretem csinálni, szóval értékelné abban biztos vagyok."

Soha nem értettem, miért kéne értékelni, ha valaki megtesz nekem valamit, amit utál. Fordítva az lenne a parám, hogy akkor elvárja, hogy kis csicskaként a saját igényeimet leszarom, és szophatom egész nap. Tiszta hülye vagy.

2024. jún. 2. 14:09
 24/34 anonim ***** válasza:
100%

Hát én szerintem se van önbecsülésed. Egy farok miatt képes vagy lemenni kutyába! Lópikulát főznék neki. Főzzön ő elvégre ő neki kéne téged meghódítani és nem ellenkezőleg.

Egyértelműen elvinne pár körre, benne lenne barátság extrákban aztán jól van te önbecsülés nélküli nulla meg kitennéd még a beled is.

2024. jún. 2. 14:13
 25/34 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem se sütögess, főleg úgy hogy nem is szeretsz sütni. látszik hogy már túlgondoltad az egészet.
2024. jún. 2. 14:20
 26/34 anonim ***** válasza:
100%

"igen már jelezte hogy érzelmi világát megmozgattam nem kicsit :D"

Khhhm, inkább a bré áll rád. De nyugodtan légy a (szexrab)szolgája ha neked belefér. 🤷

2024. jún. 2. 14:43
 27/34 anonim ***** válasza:
100%
Én vagyok az egyetlen aki leragadt ott hogy a kérdező "valamit enni kell" címszóval viszi a sütit? Tehát sütit akar enni rendes kaja helyett. 🤣
2024. jún. 2. 15:15
 28/34 anonim ***** válasza:
100%
27, én már megszoktam, hogy amin én elgondolkozom, nem akad fenn a többség, de azon én is néztem egy sort.
2024. jún. 2. 15:20
 29/34 anonim ***** válasza:
45%

#27!

Főzni akar azt írta. De csak azért, hogy benyaljon olyan férfinak aki csak megrakná aztán dobná.

2024. jún. 2. 15:20
 30/34 anonim ***** válasza:
54%
Jaj bocsánat... Sütne sütit. Végem. Ebből olyan zuhanás lesz, hogy csak úgy porozni fog a kérdező után.
2024. jún. 2. 15:22
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!