Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Randira ez milyen terv?
Figyelt kérdés
Együtt töltünk majd másfél napot, nekem mivel idegen még a lakása nagyon, nem szívesen főznék-sütnék ott, az mennyire gáz ha csinálok sütit otthon és azt viszem el? Boltok nagyon messze vannak tőle meg kedvem sincs ilyennel bajlódni. Nem kezdő ismerkedés, viszont utóbbi időben jobban tetszik mint barát.2024. jún. 2. 13:25
11/34 anonim válasza:
Tehát főznél & sütnél és mennél fel hozzá. Neki kéne főzni-sütni. Te maximum vigyél likőrt, vagy bonbont. Más dolgod nincs. Filmezés lesz és aztán szex? Fasza terv. Főleg ha fogalmad sincs róla, hogy tetszel-e neki igazán. XD
13/34 A kérdező kommentje:
Nem főznék, csak sütnék :D
Ő sűrűn főz a társaságra, szóval ha azt a szerepet megint rá hagynám minden úgy menne ahogy eddig.
2024. jún. 2. 13:50
14/34 anonim válasza:
"Randira ez milyen terv?"
Szóval randira készülsz. Akkor felejtsd el a régi haveri szereposztást.
15/34 anonim válasza:
Elhívott téged konkrétan randira? Mert ha nem hívott nem tudom minek ugrálnál bár amúgy se. Az nem kéne, hogy izgasson, hogy ő mennyit főz a társaságnak ha kettesben lesztek. Flörtölt már veled, voltak kétértelmű megjegyzései? Mert ha nem, nem hívott randira én nem értem minek iparkodsz komolyan.
16/34 A kérdező kommentje:
14# igen tudom, ezért gondoltam erre, én soha nem csináltam semmi finomságot a társaságnak.
2024. jún. 2. 13:57
17/34 anonim válasza:
Szegény pasi azt sem tudja, hogy randi lesz..
18/34 anonim válasza:
Akkor most nem randi ez hanem a társaság ül össze?
19/34 A kérdező kommentje:
15# igen már jelezte hogy érzelmi világát megmozgattam nem kicsit :D
2024. jún. 2. 13:59
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!