Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan lehet összejönni pl...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet összejönni pl egy ügyintézővel?

Figyelt kérdés

Amiért nem tudok ismerkedni csak ez miatt szinte soha nincs párkapcsolatom. Ha tetszünk is egymásnak, mégis valahogy olyan lehetetlen a helyzet ezt továbbvinni.

Hogyan kell ismerkedni ha nincsenek hozzá meg azok pl hogy társasággal együtt vagy szórakoztok vagy bármi, megismerkedtek másokkal vagy a haverod haverjának haverja. Nincsenek ilyen szociális hálóim, vagy a szomszédok közt még kiszemeltem sincs, munkahekyen sem.

Maradnak ezek a random helyzetek egyedül, mint pl egy ügyintéző, vagy aki mellém ül buszon, de nem szól hozzám elfordul, vagy utcán, vagy kajáldában kiszolgáló, étteremben pincérek stb.

2024. jún. 1. 09:41
1 2 3
 21/30 A kérdező kommentje:

Majd talán ujraregizek

Most biztos nem.

19 nem görcsösen akarok ismerkedni. Csak azt kérdeztem, hogyan kéne ismerkedni.

2024. jún. 2. 11:26
 22/30 anonim ***** válasza:
Leírtam, ez sem jó.
2024. jún. 2. 14:13
 23/30 anonim ***** válasza:
Elég szűk lehet az érdeklődési köröd, ha csak a kajálda jut eszedbe, mint ismerkedési lehetőség. Ügyintézővel meg hogy gondolod, hogy megismerkedhetsz? Kivételes esetben előfordulhat, hogy pl. annyira szimpatikus a bolti pénztárosnő, hogy mondasz neki pár bókot, és mindig oda jársz vásárolni, és egyszer megkérdezed tőle, hogy műszak után megvárhatod-e, de én inkább eljárnék könyvtárba, múzeumokba, képtárakba, csoporttal kirándulni, vagy valamilyen hobbit választanék, úszni járnék, eveznék sportszerűen, és a csoportban lehet,hogy lenne egy szimpatikus nő.
2024. jún. 3. 11:01
 24/30 A kérdező kommentje:
Nem szűk az érdeklődési köröm. Időm sincs jóformán semmire.
2024. jún. 3. 12:42
 25/30 anonim ***** válasza:
Akkor minek neked párkapcsolat? Mert arra is akármilyen hihetetlen, de időt kell szakítani.
2024. jún. 3. 13:39
 26/30 A kérdező kommentje:
Eddig is volt párkapcsolatom. Bele tudnak az életembe kerülni.
2024. jún. 3. 14:54
 27/30 anonim ***** válasza:
Ha a párkapcsolat bele tud kerülni az életedbe, akkor az ismerkedés is. Szerintem csak lusta vagy ismerkedni, azaz igazság.
2024. jún. 3. 15:36
 28/30 A kérdező kommentje:

Nem eppen. A párom pl már eleve otthon vár vagy elém jön a meloba es egyutt alszunk. Azért egy ismerkedés nem ilyen.

Más lap a kettő.

2024. jún. 3. 16:40
 29/30 anonim ***** válasza:
100%
De igen ilyen egy ismerkedés. Nem 2 nap alatt fogtok összeköltözni. Lehet pár hónap,de lehetnek évek is.
2024. jún. 3. 16:49
 30/30 A kérdező kommentje:
Nem nem olyan egy ismerkedés mint egy kapcsolat együtt élés.
2024. jún. 3. 17:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!