Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan lehet összejönni pl...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet összejönni pl egy ügyintézővel?

Figyelt kérdés

Amiért nem tudok ismerkedni csak ez miatt szinte soha nincs párkapcsolatom. Ha tetszünk is egymásnak, mégis valahogy olyan lehetetlen a helyzet ezt továbbvinni.

Hogyan kell ismerkedni ha nincsenek hozzá meg azok pl hogy társasággal együtt vagy szórakoztok vagy bármi, megismerkedtek másokkal vagy a haverod haverjának haverja. Nincsenek ilyen szociális hálóim, vagy a szomszédok közt még kiszemeltem sincs, munkahekyen sem.

Maradnak ezek a random helyzetek egyedül, mint pl egy ügyintéző, vagy aki mellém ül buszon, de nem szól hozzám elfordul, vagy utcán, vagy kajáldában kiszolgáló, étteremben pincérek stb.

2024. jún. 1. 09:41
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
Akkor a kérdésed tárgytalannak tekintendő.☺️
2024. jún. 1. 19:49
 12/30 A kérdező kommentje:
Merthogy?
2024. jún. 1. 20:27
 13/30 anonim ***** válasza:
De amúgy nem kell ezt ennyire túlbonyolítani. Regisztrálj társkeresökre,onnantól simán megy minden. Megbeszéltek egy randit,és kész. Aki meg csak,azt akarja 2 talinál többet úgyse fog lépni,azért meg nem kár. Aki komolyan akar,az megtesz mindent. A személyes ismerkedés már nagyon nem menö véleményem szerint. Eddig én soha nem tudtam így ismerkedni. Nekem 2 komoly kapcsolatom lett társkeren.
2024. jún. 1. 21:20
 14/30 A kérdező kommentje:
Onnan kiregisztráltam. Meguntam a sok olyat aki asszony mellé keresne "pajtit", vagy képes leírni azt hogy "teccesz", vagy amikor randin derül ki hogy jesszus kivel cseteltem..nekem abból elegem lett. Nem birom.
2024. jún. 1. 21:26
 15/30 anonim ***** válasza:
Vannak normális fiatalemberek is az oldalon. Igaz nem olyan sok,de azért lehet találni. Ne add fel szerintem.
2024. jún. 1. 21:34
 16/30 A kérdező kommentje:
Nekem elég volt a társkerből. Korábban volt már onnan párom, azt is megbántam. Aztán ujra regiztem. Aztán a reget is megbántam.
2024. jún. 1. 22:19
 17/30 anonim ***** válasza:
100%
Akkor várj arra hogy a sült galamb a szádba repüljön. !
2024. jún. 1. 22:28
 18/30 A kérdező kommentje:
Kérdeztem hogyan kell ismerkedni..
2024. jún. 2. 08:18
 19/30 anonim ***** válasza:
Amíg ilyen görcsösen akarsz ismerkedni, addig nem is fogsz tudni. Csak mondom.
2024. jún. 2. 09:15
 20/30 anonim ***** válasza:

Én pedig elmagyaráztam neked hogyan kell. Mai világban 100-10% van rá,hogy személyesen kezdeményeznek a pasik. Max szórakozóhelyen,ahol van rá több esély,de ott meg olyanokba fogsz inkább belefutni,akik csak elvinnének egy körre. Tapasztalt vagyok,tudom mi hogyan megy.

Ez az ismerkedösdi inkább online térben hódít sajnos.Energiát,és idöt kell belefektetni. Énis sok perverzbe belebotlottam,de ha feladtam volna,akkor nem találtam volna meg a társamat. Ez ezzel jár,vagy bejön vagy nem. Menni kell addig amíg nem találsz normálisat.

2024. jún. 2. 09:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!