Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet összejönni pl egy ügyintézővel?
Amiért nem tudok ismerkedni csak ez miatt szinte soha nincs párkapcsolatom. Ha tetszünk is egymásnak, mégis valahogy olyan lehetetlen a helyzet ezt továbbvinni.
Hogyan kell ismerkedni ha nincsenek hozzá meg azok pl hogy társasággal együtt vagy szórakoztok vagy bármi, megismerkedtek másokkal vagy a haverod haverjának haverja. Nincsenek ilyen szociális hálóim, vagy a szomszédok közt még kiszemeltem sincs, munkahekyen sem.
Maradnak ezek a random helyzetek egyedül, mint pl egy ügyintéző, vagy aki mellém ül buszon, de nem szól hozzám elfordul, vagy utcán, vagy kajáldában kiszolgáló, étteremben pincérek stb.
Én pedig elmagyaráztam neked hogyan kell. Mai világban 100-10% van rá,hogy személyesen kezdeményeznek a pasik. Max szórakozóhelyen,ahol van rá több esély,de ott meg olyanokba fogsz inkább belefutni,akik csak elvinnének egy körre. Tapasztalt vagyok,tudom mi hogyan megy.
Ez az ismerkedösdi inkább online térben hódít sajnos.Energiát,és idöt kell belefektetni. Énis sok perverzbe belebotlottam,de ha feladtam volna,akkor nem találtam volna meg a társamat. Ez ezzel jár,vagy bejön vagy nem. Menni kell addig amíg nem találsz normálisat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!