Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan lehet összejönni pl...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet összejönni pl egy ügyintézővel?

Figyelt kérdés

Amiért nem tudok ismerkedni csak ez miatt szinte soha nincs párkapcsolatom. Ha tetszünk is egymásnak, mégis valahogy olyan lehetetlen a helyzet ezt továbbvinni.

Hogyan kell ismerkedni ha nincsenek hozzá meg azok pl hogy társasággal együtt vagy szórakoztok vagy bármi, megismerkedtek másokkal vagy a haverod haverjának haverja. Nincsenek ilyen szociális hálóim, vagy a szomszédok közt még kiszemeltem sincs, munkahekyen sem.

Maradnak ezek a random helyzetek egyedül, mint pl egy ügyintéző, vagy aki mellém ül buszon, de nem szól hozzám elfordul, vagy utcán, vagy kajáldában kiszolgáló, étteremben pincérek stb.

2024. jún. 1. 09:41
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
83%

"Ha tetszünk is egymásnak, mégis valahogy olyan lehetetlen a helyzet ezt továbbvinni."

Nem tetszetek eléggé egymásnak.

2024. jún. 1. 09:48
 2/30 A kérdező kommentje:

De mint 2 idegen eléggé tetszunk egymásnak. Ahogy 2 idegen tetszeni tud.

Ezt tovabbvinni nem tudom hogy kene. Mert pl ügyintézés után felállok elköszönök és megyek. Mert tök hülyén nézne ki pl számot kérni személyesre

2024. jún. 1. 09:56
 3/30 anonim ***** válasza:
48%
Ki az, aki tetszik? Te a no vagy? Én úgy tapasztaltam, hogy ahol nőként nekem kellett megtenném az első lépést, ott a másik nem akart igazán semmit.
2024. jún. 1. 10:14
 4/30 A kérdező kommentje:

A kérdés a hogyan kéne ilyen helyzetekben ismerkedni?

(Nekem simán volt már olyan akivel tetszünk egymásnak de helyzet nem volt hozzá soha, ahhoz sem, hogy beszelgessünk!, aztán később amikor meg egy diszkóban összefutottunk, aznaptól már jártunk is azonnal. Aztán társkerről is mondott már nekem egy srác ilyet, mikor nem tudtuk hogyan induljon az egész hogy ha szórakozóhelyen jönnénk össze már minden más lenne mint ezzel a kényszerű idegenként sétálgatással. És teljesen igaza is van. Amugy neten nem vagyok elegem volt a sok selejtből)

Nem az kérdés hogy tetszünk e egymásnak. Hanem hogyan lehet ilyen lehetetlen helyzetekben ismerkedni?

2024. jún. 1. 10:20
 5/30 anonim ***** válasza:
100%
Én pl munka közben soha sem ismerkedtem. Ápolónő vagyok. Sem kollégával, sem orvossal, sem pedig betegekkel. Nagyon amorf volt számomra mindig is, sose pasiztam be a munkahelyemen. Nincsenek és sose voltak nagy szociális hálóim. Nem jártam bulizni soha sem. Egy-két barátnőm volt mindig is, akikkel havi két havi szinten találkoztam egy kávéra. Otthon ülős voltam. A férjemet végül egy kolléganőmön keresztül ismertem meg - ugyanis az ő férje és az én férjem legjobb barátok. És akkor a kolléganőm mondta, hogy bemutatna minket egymásnak, mert szerinte passzolnánk. Ezt akkor mondta, amikor végre kiléptem a bántalmazó kapcsolatomból. Ennyi. Nem kell nagy társadalmi életet élni. Ez csak egy példa volt. De én kifejezetten ellenjavallom, hogy ügyfelekkel ismerkedj. Nem jó az! Biztos van, hogy "működik", de kb abban az adott pillanatban semmit sem tudtok egymásról. Emiatt nem lépsz te se meg ő sem.
2024. jún. 1. 11:02
 6/30 anonim ***** válasza:
100%
Egy ügyintéző,mindig kedves az ügyfeleivel,így simán lehet ,hogy csak átferdíted a helyzetet.
2024. jún. 1. 11:24
 7/30 anonim ***** válasza:
100%

Te jó ég...

Az ügyintézőnek és a pincérnőnek is munkaköri kötelessége hogy kedves legyen veled. Nem lehet hogy te ezt érted félre mindig?

Mert a valódi másik jó példa ahol nincs munkaköri kötelesség és felhozod, az pl a buszos eset. Hogy pl szerinted az jó helyzet vagy jel lenne ha valaki melléd ül, de közben te magad írod hogy nem szól hozzád sőt elfordul. Na most ha tényleg bejönnél neki és emellett még nyitott is lenne feléd, akkor minimum az lenne hogy nem fordul el, hanem adja a jeleket hogy szólitsd le.

Röviden pedig a válaszom hogy ne akarj ügyintézővel, pincérnővel, hostessel, boltoslánnyal összejönni. Mert nem azért kedves veled, és csak kellemetlen helyzetet idézel elő ha ennyire nem érted a helyzetet. Amit én javaslok hogy az alapjairól kezd újra az egészet, olvass ismerkedésről és párkapcsolatokról normális könyveket. De ne vmi hülye pua irodalmat, hanem ami tényleg az emberi interakciókról és jelekről, érzelmekről szól. Meg talán némi empátia fejlesztés sem ártana, ismerkedés közben az is a javadat szolgálná.

2024. jún. 1. 11:29
 8/30 anonim ***** válasza:
100%

De amúgy neked inkább a párkereséssel van problémád.

Regisztrálj társkeresőkre,ott mar egyből tovább tudod vinni a dolgot.

Mi az hogy a srác szerint csak szórakozóhelyen lehet ?nyilván könnyebb d.i !

Aki komolyan akar majd megismerni,az örülni fog a sétálásnak.

2024. jún. 1. 11:29
 9/30 anonim ***** válasza:
Tök egyszerűen: mindig keresed valami kérdéssel, előbb-utóbb leesik neki, hogy ez a nő rámozdult.
2024. jún. 1. 14:08
 10/30 A kérdező kommentje:

Most bementem az egyik üzletbe tökre megörült nekem az eladópasi(egyszer már voltam nála) vettem egy nagy semmiséget megdicsértem a sapekját es kijöttem. És ennyi🤣

Szerintem másnapra el is felejti.

Amugy nincs kedvem odajárogatni, messze van.

2024. jún. 1. 19:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!