Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Határozatlan, félénk, kormányablak ügyintézőként ha apatestem van, akkor felesleges ilyen nőre rámenni mint a kolléganőm?
Figyelt kérdés
Nagyon bejön egy kolléganőm pont úgy néz ki mint ez a lány [link] (kolléganőmet nyilván nem linkelhetem ide be, mert jogosan törlik a kérdésem) nekem nagyon tetszik úgy oda mennék hozzá elhívnám randira tudom hogy szingli de félek hogy visszautasít és utána ciki lesz..2023. máj. 27. 17:14
2/13 anonim válasza:
Házinyúlra nem lövünk, kérdező.
3/13 anonim válasza:
2-esnek igaza van. Ha visszautasít azért gáz, ha nem akkor azért, mert egyszer véget érhet és akkor nézhetitek egymást minden nap, egész héten.
4/13 anonim válasza:
Menj oda hozzá, ha van alkalmad, de ne egyből azzal, hogy randira hívd. Beszélgess vele, csak úgy és meglátod, hogy kialakul-e a kölcsönös érdeklődés. Ha nem alakul ki, akkor sem lesz ciki a továbbiakban is együtt dolgozni, hiszen beszélgetni bárkivel szabad.
5/13 anonim válasza:
Dehogy van igaza. Légy férfi, nem pusztul el a világ ha elutasít. Egy férfi az elutasítást is megéli.
6/13 anonim válasza:
Ilyen kaliber nő nem nagy szám, lehet jobb a maga mezőnyében mint te a tiédből de nagyobb durranásra számítottam.
7/13 anonim válasza:
Honnan van ilyen önbizalmuk a pasiknak...
8/13 anonim válasza:
Amúgy ennyi erővel olyan profilt is linkelhetnél ami nem te vagy de veled kb azonos kaliber
10/13 anonim válasza:
Dagadt férfiként nincs esélyed a linkelt női típusnál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!