Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért vannak olyan álmaim,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vannak olyan álmaim, hogy lányok keresik a társaságom, flörtölnek velem, mosolyognak rám, elpirulnak, hivogatnak stb? Lehet, hogy azt álmodom, hogy chad vagyok?

Figyelt kérdés

De miért jönnének elő most ilyen álmok.

Nem beszélve arról a rossz érzésről amikor felébredsz és ráeszmélsz, hogy a valóság szhar.

2024. máj. 30. 08:36
 1/4 anonim ***** válasza:
Mert arra vágysz, hogy oda legyenek érted a nők. Logikus.
2024. máj. 30. 08:39
 2/4 anonim ***** válasza:

Én álmomban tudok ötméterest ugrani, sokszor van anime frizurám, de voltam már halott (ijesztő voltam magamnak a tükörben), tudtam repülni, voltam nő, voltam macska, összejöttem többi régi ismerősömmel, gyilkolásztam, megöltek tarkónlövéssel, jártam a "pokolban" stb.

Az álmok csak fantáziák. Bár érdekelne, mitől tud némelyik ilyen valósnak tűnni, mert tuti nincs valós emlékem arról, hogy milyen érzés, amikor a tarkódhoz nyomnak egy fegyvercsövet.

2024. máj. 30. 10:42
 3/4 A kérdező kommentje:

1

Igen lehet. De fura mert álmomban tudom, hogy milyen érzés annak ellenére, hogy a valóságban sosem tapasztaltam meg milyen amikor egy lány vonzódik hozzád.

2024. máj. 30. 10:43
 4/4 A kérdező kommentje:

“ Az álmok csak fantáziák. Bár érdekelne, mitől tud némelyik ilyen valósnak tűnni, mert tuti nincs valós emlékem arról, hogy milyen érzés, amikor a tarkódhoz nyomnak egy fegyvercsövet.”

Ez engem is foglalkoztat. Sosem voltam chad álmomban mégis tudom milyen érzés. Ha nagyon spirituális szempontból nézzük talán előző életek memóriái ezek.

2024. máj. 30. 10:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!