Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan dekódolnátok ezt a női...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan dekódolnátok ezt a női üzenetet? Mit keres?

Figyelt kérdés

"Volt egy kapcsolatom nem olyan régen, de valahogy nem volt olyan amilyet szeretnék, a pasi többet akart, én most nem szerertnék nagyon belemenni komolyabba. Neked? Alkalmit keresel? Mert trófea sem szeretnék lenni :)"

Ez... szerető? Laza? Azt válaszoltam, én is a kettő között keresek, aztán másról kezdtünk beszélni, még nem kérdeztem rá újra konkrétummal.

2024. máj. 27. 19:55
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Én 44 évesen már nem mondok ilyen hülyeségeket, hogy "nem akarok trófea lenni".
2024. máj. 27. 21:17
 12/15 anonim ***** válasza:

8

AZ nem alkalmi. AZ alkalmi az, ami annak is indult. Ha menetközben derül ki, hogy mégsem illetek egymáshoz, akkor az egy nem sikeres ismerkedés volt, nem pedig alkalmi.

9

Ja, hogy 51?

Akkor barátságot, szabadidőpartnert keres extrákkal. Elég idős már ahhoz, hogy ne legyen kedve egy pasi körül ugrálni, kiszolgálni, feladni a mindennapi nyugalmát.

2024. máj. 28. 00:09
 13/15 A kérdező kommentje:
Ezzel max. magukat nyugtathatjak, hogy jajj, nem illenek ossze, attol meg a ferfi ugy tekint ra, hogy ez is megvolt. Ha 9 pasival le kell fekudni, hogy a 10. legyen a jo, akkor az a 9 pasi csak rohog a markaban, hogy azert megvolt a no.
2024. máj. 28. 05:42
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, 40 feletti nőként a kódom az, hogy nőtársam nem a patás ördög, csak nem akar összeköltözni, de azt sem akarja, hogy kapcának nézd. Ez valahol egy teljesen normális, korosztálytalan női igény, csak a férfiak és nők többsége nem képes ebben gondolkodni, mert a "komoly" az, ahol összeköltözés/házasság lesz, mindenki más pedig "trófea" és annak generációs kifejezései. Ettől függetlenül 51 évesen nem kell előadni a szűzleánykát sem.
2024. máj. 28. 05:55
 15/15 anonim ***** válasza:

13

Szánalmas vagy

2024. máj. 29. 00:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!