Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan dekódolnátok ezt a női üzenetet? Mit keres?
"Volt egy kapcsolatom nem olyan régen, de valahogy nem volt olyan amilyet szeretnék, a pasi többet akart, én most nem szerertnék nagyon belemenni komolyabba. Neked? Alkalmit keresel? Mert trófea sem szeretnék lenni :)"
Ez... szerető? Laza? Azt válaszoltam, én is a kettő között keresek, aztán másról kezdtünk beszélni, még nem kérdeztem rá újra konkrétummal.

Sablon duma. Nem akarok komolyabbat, de trófea sem akarok lenni.
Ezt aztán dekódolhatod, öreg :D bármit jelenthet. Leginkább a nagy semmit.

Márpedig aki nem komoly, az trófea :D
Ez még újdonság a kislánynak. Értjük, nem szeretné hallani. De attól még az :D

De az, hogy nem akar alkalmi lenni, rohadtul nem ettől függ.
Mi van, ha nem jó a szex? Lefekszik 10 pasival,és 9-cel nem jó, akkor volt 9 alkalmija. Volt egy nő, aki mondta, hogy adott második esélyt a pasinak, hátha csak elsőre bénázott, de másodjára is ugyanolyan béna volt, így csak alkalmi lett mégis belőle, mert a kétéjszaka is annak számít.
Vagy ha egy hónapig lazázik valakivel, az nem alkalmi? A mai világban, ahol egy éves gyerekkel már elválnak a párok, még arra is ráfogom, hogy alkalmi volt, mert konkrétan társkeresőre fellépve a következő balekkal tovább lesz együtt, mint gyereke apjával volt.
Vagy volt egy 1.5-2 hónapos kapcsolatom, harmadik randin már szex, amit csináltunk köv. hónap végéig, na, most akkor ez nem alkalmi volt, hanem egy rövid kapcsolat, pedig ezt is inkább alkalminak mondanám.
Áprilisban megismerkedtem egy nővel, első randin szex, lett volna második, de hetekig nem értünk rá, végül megismerekdett mással és összejött vele. Annyira nem zavar, csak ez sem alkalminak indult elvileg, hanem lazának.
Nem akar trófea lenni, de nem is az lesz, mert eszembe se jutna ilyen szó. Hanem egyszerűen csak számítson rá, hogy aki ilyen könnyen ismerkedik, az könnyen is koppanhat.
Remélem, azért addig jól fogunk szórakozni. :D

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!