Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakított velem a barátnőm és azt mondta már olyan mintha barátok lennénk és nem azt érzi mint az elején. Én mondtam, hogy próbáljunk meg javítani, de azt mondta inkább nem akarja. Dekódolnátok?
Kedves lányok, légy szíves mondjátok el, mi van ilyenkor a fejetekben ha ezt a forgatókönyvet toljátok le. Mert én csak nézek. Előtte egy héttel még összebújva filmeztünk és keményen szexeltünk.
Mai napig gombóc van a torkomban, úgy szeretem...
Az összebújáshoz és a kemény szexhez sem kell szerelem, anélkül is lehet csinálni mindkettőt. Gondolom az ő oldaláról ellaposodott a kapcsolat, nem érez irántad szerelmet, vonzódást, csak baráti szeretetet, megszokást.
Én erre gondolnék, ha ilyen indokkal szakítanék.
Őt nem ismerjük. Mondtam már ilyet férfinak, de akkor azért már beszéltünk róla, hogy vannak gondok, nem a derült égből jött a dolog, meg szerencsére ő is hasonlóan érezte. A kemény szex nem feltétlenül a szerelem jele, mi is dugtunk még egyet szakítás előtt, pedig már egyikünk sem érzett úgy.
Ha így érzi, és nem akar a felvetésed ellenére sem többet, akkor itt van vége. Ha bármit próbálnál, az kínos erőlködés lenne.
Te egy megkeresedett idiota vagy. Tőlem azt hiszel amit akarsz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!