Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rámozdulnátok olyan nőre akinek van párja és gyereke?
Figyelt kérdés
Tetszik egy nő, de nagyon, szerintem én is neki. De nem tudom lépjek-e az irányába vagy sem, mégpedig azért mert van párja és gyerekük is aki kb 3 éves.
Azt nem tudom hogy milyen kapcsolatban vannak, annyira mély témákat még nem érintettünk.
Légyszíves ne trolkodjátok szét a kérdést,köszönöm
2024. máj. 26. 15:19
2/9 anonim 

válasza:

Kizárt dolog. Aki kapcsolatban van az csúnyán szólva számomra nem potenciális nő.
3/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat!
2024. máj. 26. 15:27
4/9 anonim 

válasza:

Biztos, hogy nem. Azért attól többre tartom magam mint egy szerető és a családját is nézném még akkor is ha ő cseszne rá magasról.
5/9 A kérdező kommentje:
Nem szeretői státuszról szól a kérdés. Az nyilván engem sem érdekelne
2024. máj. 26. 15:32
6/9 anonim 

válasza:

A kikezdés: flört, csók, orális szex, kézimunka, szex mégha csak egyszer is történik szeretői státusznak minősül.
9/9 anonim 

válasza:

Nyugodtan dugd meg aztán nyomd fel a férjének és ő majd eldönti, hogy vele marad-e.
A legjobb lenne ha még előtte megtennéd ha szexcsetelgetne veled, de úgyis tudom, hogy meg fogod dugni mert neked se van erkölcsi normád.
Pont hozzád való a nő. Aztán majd ha netán hozzád fordulna, beléesnél és téged is megcsalna jusson eszedbe a férj.
Persze ha nem is esnél belé, de megdugod majd más nő fog téged megcsalni.
Elvégre ami késik az nem múlik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!