Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mindenki ennyire bírja, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mindenki ennyire bírja, ha rámozdulnak?

Figyelt kérdés

Totál ki vagyok akadva!

1 éve vagyunk együtt, 21 évesek vagyunk.

A párom már a kezdetektől imádta, ha bókolnak neki a lányok, de ennek ellenére sose csalta meg az előző barátnőit, és engem sem.

Viszont minden hónapban akad egy kiscsaj, aki el kezd nyomulni a páromra.

Amikor összejöttünk, az egyik legjobb lányhaverja küldte el a fenekét. Közöltem a párommal, hogy akkor engem elfelejthet, ha nem állítja le a lányt.

Rá egy hónapra a legjobb barátnőm nyomult rá a páromra, elküldte, miben lesz, ha találkozunk majd, meg ilyenek. Párom szerint nem nyomult, de a kedvemért lekoptatta.

Az exe olyanokat kérdez tőle, hogy:"Mondd, már nem szeretsz?"(úgy, hogy akkor fél évesek voltunk már).

Nem sorolom fel az összeset, de most megint van egy kiscsaj, aki elkezdte lájkolgatni meg "imádni" a párom képeit, és amikor rákérdeztem a páromnál, hogy ő kicsoda, rám förmedt a párom. A lányt láttam a buszon valamelyik nap, megemlítettem a páromnak, mire a párom meghökkenve meredt rám, hogy én ismerem a lányt? Mondom látásból igen.

És még megannyi eset van. Kértem, hogy tegyük ki facebookra, hogy együtt vagyunk(nem kell közös kép, csak, hogy egy párt alkotunk), hogy ne azt higyje minden második lány, hogy ő egyedülálló, de a párom tiltakozik, mondván, hogy én csak ezt azért tenném ki, hogy lássák a lányok, hogy együtt vagyunk, ami féltékenység, és így nem teszi ki. Mit kellene tennem?

2017. febr. 13. 21:05
 1/9 anonim ***** válasza:
81%
Dobd ki! Le se szar teged a parod.
2017. febr. 13. 21:08
 2/9 anonim ***** válasza:
25%

Kevésbé sárkánynak lenni. Az ő profiljával azt csinál amit akar te a tieden kiteheted, hogy kapcsolatban vagytok.

30/f

2017. febr. 13. 21:09
 3/9 A kérdező kommentje:

Lehe ennek tényleg annyi. :(

2. válaszoló, nem, nem tehetem ki. Mondtam múltkor neki, hogy kiteszem, de eléggé nemleges választ kaptam rá.

Annak semmi értelme, hogy én hullaszerelmesen kiteszem.

2017. febr. 13. 21:11
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Annyira erdekes, hogy arra, aki tudatosan leepiti az ilyesmit, sot nem hagy feluletet a nyomulasra, arra valahogyan nem nyomulnak, meg nem kuldozgetnek seggeket... a palid ezt nem akarja leepiteni, mert pont szarik rad.
2017. febr. 13. 21:11
 5/9 anonim ***** válasza:
90%

Pedig te nyugodtan kitehetted volna, semmi köze hozzá. Amúgy szerimtem si dobd, ha ezzel így nem tudsz megbékélni.

30/f

2017. febr. 13. 21:14
 6/9 anonim ***** válasza:
68%

Párkapcsolati, ismerkedési és vonzalmi körökben ezt hívják preselection-nek:

Preselection: Egy férfi női szemszögből kiválasztottság érzése. Az, amikor egy lány/nő látja, inkább érzékeli, hogy más (kívülálló) lány is érdeklődik a férfi felé. Netán akar tőlünk valamit, netán velünk is jár, szexel.

Magyarul: Te őt választottad. Ezt meg tudja más nő, és azt az érzést születik benne, hogy ez a férfi érdekes/vonzó, mivel más nő is akarja. (esetünkben te)

2017. febr. 13. 21:14
 7/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek!

Ez a preselection érdekes.

Őszintén, ezek a lányok egyike sem tudja, hogy én vagyok neki. Élőben még évekkel ezelőtt látták a páromat, amikor szingli volt.

Azóta semmilyen kontakt nem volt, csak a facebook, onnan meg nem tudják.

2017. febr. 13. 21:16
 8/9 anonim ***** válasza:
0%
Remélem a párod előbb mint utóbb összeszed egy értelmes nőt.
2017. febr. 13. 21:19
 9/9 anonim ***** válasza:
Tök alap lenne hogy lekoptat mindenkit aki rámozdul. Ha egy valakit nem koptatna le, akkor szerintem én szakítanék. Nem gondolja komolyan a kapcsolatotokat...
2017. febr. 14. 06:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!