Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tudnám magamat adni mindenki előtt?

Figyelt kérdés
25 éves vagyok, és úgy érzem senki nem ismer igazán. Az egyik barátomnak ezt az oldalamat mutatom, egy másiknak a másikat, de senki nem ismer teljes egészében. Sőt az ismerősök (itt a tőlem idősebbekre, szüleim barátaira és velem hasonló távoli ismerősökre gondolok, akik csak látásból ismernek) nagy része egy befelé forduló, csendes, komoly, soha nem mosolygó, prűd lánynak tart. Totál ellentéte vagyok, de tény és való, hogy nem tudok előttük megnyílni, tehát nem csoda, hogy szinte mindenki ilyennek lát. Csak a barátaim előtt nyílok meg, és az olyan fiúknak, akiktől semmit nem akarok, tehát nincs semmiféle káros következménye, ha nem jövök be nekik. És pont az ilyeneknek tetszek! És aki nekem tetszene, annak meg előadom a rideg jégkirálynőt, naná, hogy hamar lelépnek! Hogy érhetném el, hogy ne feszengjek és magamat adjam mások előtt is? Félek, hogy ha véleményt nyilvánítok, megnyílok és meglátják a laza, humoros oldalam, akkor most már furcsa szemmel néznének rám, mert negyed évszázadig totál másmilyennek ismertek. Na meg igazából arról is van szó, hogy akármennyire szeretnék megnyílni, egyszerűen nem megy. Mintha valami meggátolna benne. Milyen módszerekkel lehet ezt leküzdeni?

2016. okt. 15. 00:21
 1/2 anonim ***** válasza:
Ezért nincsenek barátaim, se barátnőm, se senkim. Olyanra nem fogom az időmet pazarolni, akinek nem tudom teljes mértékben önmagamat adni. Egy ilyen ember társaságában az időmet tölteni elpocsékolt időnek tartom. A magány is jobb ennél. Egyébként ezért van ennyi válás, szakítás...stb Az emberek nem is ismerik egymást, csak színészkednek, álarcot húznak. Ha én valakivel összeházasodok (mert annyira magamnak érzem), akkor vele egy életet fogok leélni, nem csak pár hónapot vagy évet.
2016. okt. 15. 00:34
 2/2 anonim ***** válasza:
Én is pont ugyanilyen vagyok csak fiúban.
2016. okt. 15. 01:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!