Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Megéri várni? 25N

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megéri várni? 25N

Figyelt kérdés

Februárban megismertem egy 36 éves férfit. Ő már évek óta próbált kapcsolatba lépni velem, volt hogy írogattunk is pár napig de mindig annyiban maradt mert nem keltette fel az érdeklődésem.

Aztán véletlenül megláttam egy szórakozóhelyen és ahogy rám nézett teljesen elvarázsolt. Oda is köszönt, később írt hogy nincs-e kedvem kimenni beszélgetni. Leültünk és fel sem tűnt, hogy addig beszélgettünk amíg vége nem lett a bulinak. Ő a születésnapját ünnepelte, a barátai sokszor próbálták visszacsalogatni de mondta hogy nem, neki most jó itt.

Nagyon egy hullámhosszon voltunk, olyan volt mintha ezer éve ismernénk egymást. Másnap elmentünk sétálni, tisztáztuk hogy mindketten komoly kapcsolatot keresünk, nem csak összejáróst. Nagyon szépeket mondott nekem és éreztem is hogy odáig van értem. Az első pár találkozó így telt el, aztán egyszercsak megváltozott. Már nem mondott szépeket és nem is nézett rám úgy mint azelőtt, pedig nem történt semmi ami ezt kiválthatta volna belőle. Egy ideig csendben tűrtem, vártam hogy hátha visszajön az az énje amit megkedveltem. De nem így lett. Megkérdeztem hogy mi történt, hogy ilyen rideg lett velem, netán valami rosszat tettem?! Elmondta, hogy eddig 2 hosszú kapcsolata volt és mindkétszer elhagyták másik férfi miatt, és az ismerkedős fázisai is többnyire emiatt értek véget. Emiatt 0 az önbizalma és fél, hogy én is ezt fogom tenni vele, főleg mert én vagyok a leggyönyörűbb nő akihez köze volt és tudja hogy sokan akarnak engem. Megkérdeztem tőle, hogy érzi-e hogy én csakis őt akarom, mire azt mondta igen, de akkor is beindult nála a védekező ösztön. Próbáltam megértő és türelmes lenni, nem viselkedett velem csúnyán de akkor sem volt ugyanaz az ember aki az elején ezért megmondtam neki hogy nekem ez így nem fog menni. :( Szomorú volt és próbálta megbeszélni, de nálam már elvesztette a varázsát a dolog.

2 hétig nem beszéltünk, aztán megint egymásba botlottunk, és ugyanúgy nézett rám mint először. Előröl kezdtük és minden ugyanúgy történt ahogy először, pár napig a fellegekben jártam, aztán elkezdett távolodni..megint pontot tettem a végére. 1 hét no contact…de múlt héten megint összefutottunk a szórakozóhelyen. Egyedül volt, azt mondta remélte hogy itt talál. Beszélgettünk, és én el is sírtam magam. Mondtam neki hogy ne haragudjon és hogy tök gáz, mire ő azt mondta hogy épp ellenkezőleg, ebből ő azt látja hogy tényleg jelent nekem valamit.

Azóta megint nagyon kedves és odaadó velem, viszont most én rettegek attól hogy megint ugyanaz lesz a vége és nem tudok 100%ot nyújtani.:( Sosem szoktam újrakezdeni senkivel ha egyszer azt mondom vége, de őt nem tudom elengedni. Ha mindig olyan lenne mint az elején akkor nagyon boldoggá tudna tenni, ezért van bennem a kérdőjel, hogy megéri-e várnom rá, vagy hagynom kéne mert nincs túl a múltbeli sérelmein. :(

2024. máj. 26. 00:26
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
86%
Jézus milyen gyerekes marhaságokat csináltok mindketten😅
2024. máj. 26. 06:42
 12/17 A kérdező kommentje:

#5-ös, még nem volt szex. Majd ha azt látom hogy stabil velem szemben.

Nem csak szórakozóhelyen találkoztunk, volt néhány közös program is amíg jó volt közöttünk a kapocs (Balaton, kirándulás, étterem stb…). Mindig ő kezdeményezte ezeket a dolgokat.

Mire lenne jó neki, ha csak játszadozna velem? :(

2024. máj. 26. 10:52
 13/17 A kérdező kommentje:
Mondtam már neki, hogy ne rám vetítse ki a múltbeli sérelmeit mert ezzel ellök magától. Azt mondta ezt nem tudja irányítani, próbál nem negatív lenni de mindig előjön a félelem hogy én is ott hagyom.
2024. máj. 26. 10:54
 14/17 A kérdező kommentje:
Mellékállásban rendezvényszervező, ezért van ott sok bulin ami az ő szervezése.
2024. máj. 26. 10:58
 15/17 anonim ***** válasza:
De igen is a cselekedeteit tudja irányítani. Attól, hogy elkezdenek pörögni az agyában az agymenések, azt még ő határozza meg, hogy miként cselekszik, hogy bánik veled, keres-e téged. Ha pedig felnőtt létére ennyire nem tudja irányítani magát múltbéli nehézségek miatt, üljön be pszichológushoz egy jó kétéves terápiára. Ne szórakozzunk már... Mondd meg neki.
2024. máj. 26. 19:34
 16/17 anonim ***** válasza:

Ha ilyen sérelmei vannak, akkor 36 évesen mérlegelje, hogy készen áll-e egy kapcsolatra vagy sem. A múltbéli sérelmeit kivetíteni egy olyasvalakire akit még alig ismer egyáltalán nem normális dolog, így inkább ne fogjon ismerkedésbe, és ne hülyítsen mást.

Neked pedig legyen tartásod, nem kell bizonygatnod semmit, hogy te nem vagy olyan mint mások, alig ismered, de már könyörögsz neki szinte a nagy semmiért. Azért mert ismerkedsz vele és szépeket mondott ne vegye el az eszedet! Nekem kicsit úgy tűnik mintha nem tudná akar e tőled konolyabbat vagy sem, és emögé a duma mögé bújik ha passzívabb.

2024. máj. 26. 20:16
 17/17 anonim ***** válasza:
49%

Próbáld meg, hogy most te vagy a kezdeményezőbb.

Keresd te, mutasd ki te is, hogy érdekel téged és fontos neked.

Értem, hogy szerinted ez a férfi dolga, meg vannak is akik most is hívnának mindenfelé, de ha tényleg fontos neked egyszer tehetnél kivételt.

2024. máj. 26. 20:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!