Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mikor teremben a csajszika a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor teremben a csajszika a chadtől kérdezi meg, hogy hány szériája van még akkor mindig a chad szemébe néz, mosolyog és ki van pirulva, amikor meg tőlem akkor nem néz a szemembe és siettetően kérdezi ugyanezt?

Figyelt kérdés

Ez a női felszínesség ékes bizonyítványa?

Vagy csupán megérezték a kisugárzásból, hogy nem vagyok magabiztos?

A nők valóban ennyire jól tudják, hogy épp mit érzel vagy simán csak előítéletesek, felszínesek?

2024. máj. 24. 18:33
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
15%
felszinesseg mert a kigyurt helyes szalkas izomzatuval flortolget.. a kezdoknek sokkal tobbet kell bele adniuk pedig az edzesbe..
2024. máj. 25. 03:41
 12/30 anonim ***** válasza:
Mutass már képet milyen az a chad.
2024. máj. 25. 06:01
 13/30 anonim ***** válasza:
Dave Gahan szemébe szívesen nézegettem volna anno, de nem a teremben, hanem az ágyban.
2024. máj. 25. 08:19
 14/30 anonim ***** válasza:
100%
13# jajj ilyet ne mondjál! Itt incel földön nekünk tilos a vonzó férfiakhoz vonzodnunk mert akkor csúnya felszinesek vagyunk🤭(ja,az hogy a férfiak se a nő lexikális tudásába szoktak beleszeretni az nem szamiiiiit
2024. máj. 25. 08:29
 15/30 anonim ***** válasza:

Én bizony a terepükön is maximálisan felvállalom a felszínességemet, velük ellentétben. A többi nem az én problémám.

2024. máj. 25. 08:37
 16/30 A kérdező kommentje:

“ felszinesseg mert a kigyurt helyes szalkas izomzatuval flortolget.. a kezdoknek sokkal tobbet kell bele adniuk pedig az edzesbe..”

Általában nem díjazzák a kemény munkát a nők. Olyan pasikért vannak oda akik kétszer felemelik a súlyt s már ki vannak gyúródva. A szhar genetikájú srác aki már 10 éve keményen edz de még mindig cingár, az teljesen láthatatlan. Genetika a munka felett!

2024. máj. 25. 10:37
 17/30 anonim ***** válasza:
91%
#16 Te aztán jó sok bullshitet össze tudsz hordani. 10 év kemény edzés? Miről beszélsz? Ha ennyi idő alatt egy átlagos sportos alkat sem jött össze akkor kibªszott szarul csinálsz valamit.
2024. máj. 25. 10:43
 18/30 A kérdező kommentje:

17

Nem mindenki izmosodik, jó reggelt!

2024. máj. 25. 10:50
 19/30 anonim ***** válasza:
#18 Hülyeség, szarul eszel.
2024. máj. 25. 10:57
 20/30 A kérdező kommentje:

19

10 év alatt mindent kipróbáltak. Ha sokat ettem csak pocakom lett, ha leszálkásítottam akkor meg visszamentem cingár szintre.

2024. máj. 25. 11:06
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!