Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor teremben a csajszika a chadtől kérdezi meg, hogy hány szériája van még akkor mindig a chad szemébe néz, mosolyog és ki van pirulva, amikor meg tőlem akkor nem néz a szemembe és siettetően kérdezi ugyanezt?
Ez a női felszínesség ékes bizonyítványa?
Vagy csupán megérezték a kisugárzásból, hogy nem vagyok magabiztos?
A nők valóban ennyire jól tudják, hogy épp mit érzel vagy simán csak előítéletesek, felszínesek?
Én bizony a terepükön is maximálisan felvállalom a felszínességemet, velük ellentétben. A többi nem az én problémám.
“ felszinesseg mert a kigyurt helyes szalkas izomzatuval flortolget.. a kezdoknek sokkal tobbet kell bele adniuk pedig az edzesbe..”
Általában nem díjazzák a kemény munkát a nők. Olyan pasikért vannak oda akik kétszer felemelik a súlyt s már ki vannak gyúródva. A szhar genetikájú srác aki már 10 éve keményen edz de még mindig cingár, az teljesen láthatatlan. Genetika a munka felett!
17
Nem mindenki izmosodik, jó reggelt!
19
10 év alatt mindent kipróbáltak. Ha sokat ettem csak pocakom lett, ha leszálkásítottam akkor meg visszamentem cingár szintre.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!