Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, mi tesz egy nőt azonnal közönségessé? Mi az amitől egy nőt olcsónak, közönségesnek láttok?
- sokat és csúnyán káromkodik (önmagával a szavakkal nincs bajom, de ha indokolatlanul sok, az súlytalanná teszi)
- lenézően beszél másokról
- lekezelően, tiszteletlenül beszél másokkal, mások háta mögött
- általánosít, ítélkezik
- mivan?-ozik, affektál.
- divatos holmikat istenít
1-esen kìvűl
-sokat iszik és proliként viselkedik
-tapad a fiúkra, szereti sok pasival körbevenni magát és vihog meg produkálja magát, jobban szeretem ha egy nő diszkrétebb és nem hajtja a szereplési vágy.
-mű dolgok, és nem természetes a külsője.
Orbitális nagy műköröm
Orbitálisan nagy műszempilla
Orbitálisan nagy töltött száj
Nincs bajom a márkás cuccokkal de ezekből is lehet normálisan választani.
Amiről egy kilóméterről látod, hogy DG,GUCCI és társai.
Póthaj
5-ös a dekoltázs miért közönséges? Nekem 95E kosár méretem van, ha akarnám sem tudnám nyáron eldugni, ha felveszek egy normál atlétát, vagy ujjatlan felsőt!
A p@csanadrágot megértem, az már valóban közönséges, mikor a lányoknak a szeméremtestük, meg seggük vágatéka kivan.
"Érdekes, senki nem mondja a kirakott melleket."
Hasonlíts össze egy igényes kivitelű nőt mélyen dekoltált felsőben, és egy boxotos műszempillás póthajas agyonvakolt agyonmázolt agyonszolizott nőt mélyen dekoltált felsőben. Ég és föld a különbség. Az előbbi egyszerűen kihangsúlyozza az öltözékével az egyik nőies vonását. A második közönséges.
Meg dekoltázs és dekoltázs között is nagy a különbség.
Egy normál szabású nyári ruha vagy trikó, éppen hogy kihangsúlyozza, de nem tárja eléd közönséges módon a melleket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!