Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, pasik neketek hogy lehet üzenetben bókolni?Úgy hogy az ne legyen közönséges és visszataszító? Szoktak a nők egyáltalán bókolni "udvarolni"? Mit hallanátok szívesen?
Figyelt kérdés
2021. márc. 25. 08:20
1/5 anonim válasza:
Mindenkinek lehet. Az a nem mindegy, hogy kitől kapod. Az a lényeges része.
2/5 Noren1989 válasza:
Én azt hallanàm szívesen, h lebilincselő a tekintetem, őrültjól kefélek 😉😔
3/5 anonim válasza:
Mit értesz közönséges és visszataszitó alatt?
4/5 anonim válasza:
Nem vagyok egy bókkirály, de nekem például sok, ha egy nő rendszeresen bókol. Azt a helyzetnek, kontextusnak kell adnia. Amikor mondjuk ilyen helyzet van, akkor is csak az óvatos megjegyzséek, amivel tudok mit kezdeni. Például, ha munkáról beszélünk és szóba jön, hogy elértem valamit (pl sikeresen zártam egy többéves projektet) akkor jólesik egy kedves megjegyzés, vagy akár egy gratulálok, szuper vagy.
5/5 anonim válasza:
Megmondom őszintén, ahogy a nőknek úgy a férfiaknak is kellemetlen olyanoktól a bók akiket nem tartanak semmilyen szinten vonzónak .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!