Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismerkedem egy sráccal. Egyre többet beszélünk, és lassan el kellene neki mondanom, hogy nem volt túl rózsás a gyermekkorom. A srácoknak ez visszataszító?
Figyelt kérdés
Félek megvetne érte, vagy már nem úgy nézne rám ahogy most. Most talán titokzatosnak tart, de ha elmondom neki,hogy a szüleim nem szerettek és nem foglalkoztak velem, különböző módokon tönkre tették az életem, vertek mint a rongyot, akkor nem hiszem hogy sokáig tartana az érdeklődése. Ugye az ilyen lányokkal csak gond van,nem kiegyensúlyozottak blabla.Nekem tényleg tetszene ő, nem tudom mit mondjak ha a régi dolgokról kérdez. szerintem viszonylag ennek ellenére normális lettem, dehát nem egy jó társalgási téma.2020. febr. 14. 10:20
1/5 anonim válasza:
mondd el,ha emiatt lelép akkor így járt a srác!
ÉN is titkoltam mindig,és mostanában merem csak felvállalni,én is meglepődtem de senki nem szaladt el! sőt tök jó,ha feljön a téma,hogy család akkor tudom mondani,hogy tudod milyenek a szüleim és inkább ne is menjünk oda,ne is várd,hogy bemutatom őket stb csak esküvőn max. és megértik emiatt. Ha nem mondtam volna el,hogy miylen rossz volt akkor folyton nyaggatánnak és később konfliktus lenne miért nem viszed őt haza stb.
2/5 anonim válasza:
Ha ez miatt elfordul tőled akkor annyit is ér.
3/5 anonim válasza:
Ha feljön a téma utalj rá, ha belekérdez legyél őszinte, de ha érzi, hogy ez neked kényes téma és még nem tartotok ott, hogy megnyílj, akkor ismerkedtetek tovább.
Szerintem, hacsak te nem akarod, nem kell direkt felhozni.
4/5 anonim válasza:
Nem kell egyből belemenni a részletekbe, elég megemlíteni, hogy nehéz gyerekkorod volt. Amúgy ezt se muszáj, nem kell egyből önként kipakolnod az egész múltad, max ha felmerül vagy kérdez róla, megmondod, hogy nem volt túl fényes. Hozzáteheted azt is, hogy szerencsére sikerült lezárnod és feldolgoznod, bár ha normális, úgyis látja rajtad, hogy kiegyensúlyozott, normális lány vagy. Mindenkinek van egy múltja, de mindig az a lényeg, hogyan jött ki belőle és most hol tart.
5/5 anonim válasza:
Hasonló családból jövök. Bántalmazó, narcisztikus apa, érdektelen anya, terápiába is járok miatta jó ideje, de így sem könnyű. Én el szoktam mondani, amikor egy kapcsolat kezd komolyabbra fordulni. Nem azért, hogy sajnáljon, vagy igazoljam pár rossz működésemet, mert azokon változtatni szeretnék. Egyszerűen ez egy fontos része az életemnek, ezért kötődök nehezebben, jobban a szívemre veszek dolgokat, bizonytalanabb vagyok, és szerintem fontos, hogy ismerje a másik fél a múltamat. 29/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!