Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy ismerjek meg egy férfit?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy ismerjek meg egy férfit?

Figyelt kérdés

Lenne egy pasi a netről aki szívesen segítene nekem. Neki jó lenne ilyen kapcsolat.(mást nem találok régóta, csak rosszabbakat)

De mivel nem ismerem, így tartok tőle.

Nem is mernék pl.hozzá elutazni sem, meg beülni a kocsijába sem.

Ő szívesen jön, találkozna, hozzám is fel akarna jönni javítani is a lakáson(sok a bajom a kecóval), és ő az egyetlen, aki állandóan hívogat órákra is, ir is, akkor is kitartóan, ha nem találkozom vele és csak telefonban vagyunk, (miért nem talál mást?)és miért nem "lép le"?

Hogyan ismerhetném ki hogy pl kik a szülei normálisak e vagy van e expárja családja, azok milyen emberek kb, nem e valami zakkant aki neki esne folytogatni, miért van rámállva? Amkket elmond pl cége van(azokat mutatja fotón is a gépeket is a munkálatokat is), nem alkoholista mert rendszeresen vezet is, a felszínből nem látok semmi ijesztőt. Csak pl első randin már kocsival akart elvinni valahova. És ezt is eröltetné. Meg úgy mindent. Találkozzunk. Jönnj akar segiteni akar. Ezekre nagyon hajt. Nyilván a szex miatt is. Meg mert egy zaklató ember lenne később? A lakcimem se merem így kiadni.

(Más pasik akik tetszenének, már az elején a small talknál kifulladnak, csak akkor van ismerkedés, ha én kérdezek. Nekem ez nem kell így. Ki is regeltem.)

Egyedül ez az ember maradt meg azokbol akikkel ismerkedtem(a többi kiszórva mert házas vagy igénytelen stb, vagy olyanok hogy nekem kéne erőlködnöm témázni ismerkedni velük így ezek is kiszórva.)

És amugy szükségem lenne rá nagyon. Senkim sincs lassan 2 éve és megélni is alig megy már, és boldogtalan is vagyok már így társ nélkül.

A fő kérdésem, hogyan lehet lecsekkolni egy idegen férfit hogy ki az? Normális háttere élete lakhelye van e, családja van e, volt e, vagy vmi pszichopata? Miért tapad?

Mivel tele zakkantakkal is a net is meg a kínálat az életben is.

#kiismerni
2024. máj. 20. 06:55
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

De itt stagnálás van, es nem folyamat.

2.randin sem szállnék be a kocsijába.

A 3.on sem.

Nem akarok vele (idegennel) ugy nagyon nyilvánosan sem mutatkozni.

Aztán a másik is aki hív randira. Vele is azért nem pattanok fel hirtelen hogy hurrá randi, mert tudom hogy ugyanaz lesz. Eljön hozzám, parkolót keresünk, sétálunk beszelgetünk utána elmegy, vagy elküldöm(mivek nem fogok estig sétalni es általában mindig nekem kell lezárni egy randit. Ezt minden pasi megelőlegezi nekem.)

És ugyanott vagyok mint voltam. Hogy amúgy ez ki?

2024. máj. 20. 08:29
 12/17 anonim ***** válasza:
77%

Mem olvastam végig ezeket a hosszú irományokat, de abból, amit olvastam látszik, hogy valami nincs rendben a toronyban.

Ha randi után egy kicsit sem ismered jobban a másikat, akkor megkéne tanulnod kommunikálni. Ahogy a normális emberek szoktak. Tudod, ha érdekel valami a másikról, akkor van szád és meg tudod kérdezni. Ha meg nem érdekel a másik, akkor nem kell elmenni a randira.

Nem párzási táncot járnak előtted, hogy csak rájuk bólintasz egyet és majd megy a szegsz. Neked is bele kell tenned ebbe valamennyit.

A kérdés alapján nem tudom elképzelni, hogy ki vehet téged komolyan annyira, hogy találkozni is akarjon. Sajnálom őket.

2024. máj. 20. 08:44
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

Jól teszed, hogy nem szállsz be a kocsijukba.

De ugye azt nem gondolod komolyan, hogy a 2. vagy 3. randin megismerd a szüleit? Sok olyan ember van akinek simmit érő szülei vannak, de ő nem olyan, hanem rendes, dolgos ember. Te ne haverjait meg szüleit akard megismerni, hanem azt a férfit akivel randizol. És ha valaki nagyon gáz vagy rosszindulatú, az igen is kibukik a beszélgetések folyamán. Ezért szoktak az emberek randizgatni, beszélgetni az elején.

Egyébként hány éves nő vagy?

2024. máj. 20. 08:52
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Hát ha se nyilvános, se eldugott helyen nem akarsz találkozni, meg elutazni se, akkor tényleg nincs ötletem 😂
2024. máj. 20. 09:00
 15/17 A kérdező kommentje:

Mostanában valahogy azok vesznek komolyan, akiket lerázok.

Mivel nem egyszer írtam már meg hogy inkább hagyjuk, sok sikert, vagy egyszerűen csak nem tartom fennt a csevegést sem.

Aki ilyen esetben off lesz, az ezzel meg is szűnt.

Mások meg inkább belehúznak csak jobban. Ezekkel van randim.

Amik lejönnek róluk személyesen vagy első randin, az az hogy előadják (szóban persze)a nagy átlag életüket, semmi különös nincs, kérdésekre válaszolnak, meg leírtam. Lejön hogy egy pesszimista optimista negatív pozitív tudatos, vagy hülye ember e, jó e vele beszélgetni vele lenni, vagy menekülök, tetszik e vagy nem. És ennyi. Ettől még nekem idegen marad.

Mivel el se mentem a számukat ki is regiztem, szóval igy még a nevüket se tudom, de azt már meg se merem kérdezni mert ez nagyon cink már tőlem..(mivel az oldalon volt név de szerintem be is mutatkoztak már nem egyszer, meg stb.)

Megesett az is, mivel telszámokat látok csak ha hivnak, hogy egyiket kevertem már a másikkal, (a segítőt azzal, aki szintén állandóan hívogat, de a hangjuk is majdnem ugyanaz)és akit szintén lerázok, hogy nem erőltetem a személyes talit mert nem látom értelmét ezeknek a sétáknak.

Ezért sincsenek elmentve sem, mert nem számít nem ismerem, idegen, nem fogom felhozni sem hogy dolgozzon a kecón, nem adok ki lakhelyet így.

2024. máj. 20. 09:01
 16/17 A kérdező kommentje:

Ez mondjuk tetszik is a pasiban (a segítőben), hogy nem csinált abból sértődést mikor felvettem neki hogy kevertem egy másikkal. Eleinte nem is szólt hogy ugy beszélek vele amikröl mi nem is beszéltünk es nyilván mással beszéltem, nekem esett le saját magamtól csak hogy na benéztem a számot ez nem az a pasi, ő inkább csak nevetett egyet, és tapad továbbra is.

Ezekböl apránként állnak össze azok is hogy laza jófej, és nem egy arrogáns vki.

2024. máj. 20. 09:05
 17/17 anonim ***** válasza:
100%

Látom, az èleted továbbra is egy óriási katyvasz...

Ha eleve előítéletekkel indítasz, az is marad.

2024. máj. 20. 10:34
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!