Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Egy férfi kibírja, hogy ne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy férfi kibírja, hogy ne csaljon meg 1 évig ?

Figyelt kérdés
Páromat kiküldték külföldre, én nem tudtam vele menni és hát így távkapcsolatban vagyunk már 5 hónapja. Viszont én kezdek besokallni tőle , mert tényleg az utóbbi időben , minden este téma volt az online sex, meg hogy küldjek ilyen tartalmú fotókat magamról, hogy könnyítsen magán . Az utóbbi időben sokat veszekedtünk ez miatt , mert szóvá tettem ,hogy elegem van ebből a felszínes és sekélyes kommunikációból, hogy feljön munka után és egyből ez a téma .Nagyon megváltozott az utóbbi másfél hónapban. Nem tudom ,mi lett vele...És most 2 hete nem is beszélünk, amióta így kiosztottam. Tanács , vélemény , bármi ?

máj. 16. 15:50
1 2 3 4 5 6
 21/58 anonim ***** válasza:
14%

Vmi webcanos r.banca lettél?

Tavkapcsolat is meg ..nak is néz. Van pofája rendesen🤣

máj. 16. 16:15
 22/58 anonim ***** válasza:
53%
Dobd ki! Ilyen egyszerű a megoldás.
máj. 16. 16:16
 23/58 anonim ***** válasza:
48%

Ebből a válaszodból is süt a közöny és a ridegség, tényleg hagyd békén, ne keresd légyszíves, ezzel teszel a legjobban.

24/58 anonim ***** válasza:
Eddig se dobta ki.
 25/58 anonim ***** válasza:
28%
Ha nem dobod ki akkor szenvedj tovább. 🤷
máj. 16. 16:18
 26/58 anonim ***** válasza:
60%

Gondolom, te is valami hercegnőnek képzeled magad, aki a f...t is csak aranyszalvétával fogja meg, szex közben meg fekszik hanyatt mozdulatlanul...

Nemhogy örülnél, hogy a pasid nem idegen nőket hajt, hanem te izgatod a fantáziáját.

máj. 16. 16:20
 27/58 A kérdező kommentje:

18. Miért probléma , ha vki nem szereti az online szexet ? Sokkal jobbat ?!😂😂😂😂 Hát azt nehezen hiszem , mivel a felesége úgy kibszta, mikor kiderült ,hogy több nővel is megcsalta, köztük velem. Persze mindenkinek azt hazudta,h független .

Adtam neki egy esélyt egy ilyen hazugság után. Szóval ő nem fog jobbat találni az tuti

máj. 16. 16:23
 28/58 anonim ***** válasza:
42%
Te egy prűd fapin@ vagy akinek semmi sem jó, akkor keressen egy hozzá illő tüzes nőt,mert neked ez se tetszik na az ilyen nőket szét csalják mindig is fogalmad sincs hogy működik egy FFI..
máj. 16. 16:25
 29/58 anonim ***** válasza:
35%

Bakker el is költözik távkapcsiba átviszi a pali az egészet aztán meg ingyen szajhának is használja.

Nem ugy néz ji mint vmi hősszerelmes kicsit sem.

máj. 16. 16:27
 30/58 anonim ***** válasza:
79%
Tudtad, hogy csalfa és mégis vele maradtál. Na hát akkor várd meg míg lecserél.
máj. 16. 16:29
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!