Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Egy férfi kibírja, hogy ne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy férfi kibírja, hogy ne csaljon meg 1 évig ?

Figyelt kérdés
Páromat kiküldték külföldre, én nem tudtam vele menni és hát így távkapcsolatban vagyunk már 5 hónapja. Viszont én kezdek besokallni tőle , mert tényleg az utóbbi időben , minden este téma volt az online sex, meg hogy küldjek ilyen tartalmú fotókat magamról, hogy könnyítsen magán . Az utóbbi időben sokat veszekedtünk ez miatt , mert szóvá tettem ,hogy elegem van ebből a felszínes és sekélyes kommunikációból, hogy feljön munka után és egyből ez a téma .Nagyon megváltozott az utóbbi másfél hónapban. Nem tudom ,mi lett vele...És most 2 hete nem is beszélünk, amióta így kiosztottam. Tanács , vélemény , bármi ?

2024. máj. 16. 15:50
1 2 3 4 5 6
 51/58 anonim ***** válasza:
Harmadik voltál neki akkor, és harmadik vagy most is, mégis mit gondoltál kérdező, hogy elhagyta a feleségét miattad és majd melletted megjavul, meg minden?
2024. máj. 16. 18:35
 52/58 A kérdező kommentje:
51. A feleségével beszéltem. Elhagyta, szóval az infó első kézből van. Nincsenek együtt
2024. máj. 16. 18:45
 53/58 anonim ***** válasza:
83%
2 hete nem beszeltetek..Lehet már együtt sem vagytok.
2024. máj. 16. 19:26
 54/58 anonim ***** válasza:
Bocsi az offért de milyen szexet akart amit te nem?
2024. máj. 16. 19:27
 55/58 anonim ***** válasza:
66%

" A feleségével beszéltem. Elhagyta, szóval az infó első kézből van. Nincsenek együtt"

Nem ez a lényeg. Hanem hogy csalta a feleségét veled, mindkettőtöknek hazudott, neked azt, hogy független. Aztán a neje kidobta, így jobb híján összejött a szeretővel.

A kérdés az, hogy miből gondolod, hogy melletted megváltozik. Nem fog. Veled is hazugsággal indított.

2024. máj. 16. 19:37
 56/58 anonim ***** válasza:
75%
Persze, hogy kibírja egy férfi (is) szex nélkül akár évekig. Ha megfelelő társ és szereti a partnerét, tud kompromisszumot kötni, ésatöbbi. Nos, a tiéd nem fogja. Csalt, hazudott, most erőszakoskodik. Őszintén, mit vársz tőle?
2024. máj. 16. 19:51
 57/58 anonim ***** válasza:
33%
ferfinak vannak szuksgletei.. legalabb nem egybol qurvahoz ment. ezt elcseszted már.
2024. máj. 16. 21:55
 58/58 anonim ***** válasza:
76%

Mert a nőknek nincsenek szükségleteik, mi? Csak a fasziknak. Ezt az ócska szöveget. Én sem örülnék, ha a barátom figyelmen kívül hagyná a kérésemet, hogy nem szeretném minden nap ezt csinálni. Sőt valószínűleg ki is tenném, mert nem tartja tiszteletben,hogy mik a határaim. Milyen hülye nő lehet, aki ilyen önző pasasokat véd itt ????

Én a helyedben tenném ki a szűrét ezerrel , aztán verje, ahova akarja.

2024. máj. 17. 10:49
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!