Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, járnátok olyan férfival, aki szabadidejében szereti bohócnak maszkírozni magát és bohócruhákban járni?
9 a bohóc az nemtelen, igaz újabban a női bohóc lett a harley quinn a férfi meg a Joker
Ne keverd ide a szoknyát mert hülyeség
10
Egy kopasz nőt sokkal kevesebben fogadnak el, mint egy kopasz férfit, ne is próbálj hazudozni.
Uncsi már ez a vinnyogás.
11, mindig megnyugtat, hogy épp olyan buták vagytok, mint azt az ember sejti. Azt próbáltam érzékeltetni, hogy a két nem teljesen mást tart vonzónak. Bár sejtem, hogy csak a kákán is a csomót esete forog fenn. Az, amit a két nem másképp fogad el, nem kettősmérce. Akkor kettősmérce, ha az adott személy a férfi esetében másképp ítéli meg a dolgot, mint egy nőnél. Kettős mérce, mikor egy férfi esetében kinevetik a párkapcsolati erőszakot pl. ha a nő megpofozza, míg ugyanezt fordított nemekkel elítélik.
A bohóc dolog nem kettős mérce, ahogy a smink, a szoknya/nadrág, a kopaszság, az arc és egyéb szőrzet megítélése és még ezer dolog sem.
Figyu, hiába hazudozol, tök átlátszó...
A férfiak sokkal elutasítóbbak egy kopaszodó nővel, mint a nők egy kopaszodó férfival. Csűrjed-csavarjad, hazudozz, ha gondolod, de tudod, a tények makacs jószágok.
17, nem, de veled ellentétben bent vagyok női fórumokon és ismerek relatíve sok embert. Előbbieken vannak olyan nők, akik küzdenek kopaszodással, voltak rákosak és kellett leborotválni a fejüket. Épp elégszer hallottam férfit a nő hajáról áradozni, vagy megjegyzést tenni rövidre nyírt nőkre. Nagyon sok férfinak már a váll fölé/rövidre nyírt haj sem jön be, nem ám a kopasz.
Az, hogy neked már elég, ha nő, vagy egyéb okból nem zavar, esetleg vonzz a kopaszság, az sajnos semmit nem jelent a nagy átlagot tekintve.
Persze, van akinek ez a vonzó, van akinek a 200 kilós ember a vonzó, meg van, sok más különleges vonzalom is.
Nem hiszem el, hogy itt bőgtök, hogy nem kelletek a nőknek, de nem tudtok normálisak lenni.
Bohóc? Meddig kéne levinni a kbszott elvárásokat? Legyetek már normálisak, az isten áldjon meg titeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!