Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Férfiak, tudnátok unalmas...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, tudnátok unalmas nővel járni aki nem tud miről beszélni?

Figyelt kérdés
Otthonülős, olvas, kötöget, takarít, főz, virágot gondoz, néha elmegy színházba,kiállításra, otthonról dolgozik gépen. Igazából fogalma sincs miről beszélgessen egy férfival...
2021. szept. 10. 13:39
1 2
 1/15 anonim válasza:
56%
simán
2021. szept. 10. 13:39
 2/15 anonim ***** válasza:
98%
Khmm.. Én is kb. otthon élem az életemet, mégis elég sok mindenről tudok beszélgetni az emberekkel. Ha már egy nő sokat olvas és színházba is jár, akkor kizártnak tartom, hogy ne tudna miről beszélni. Sokan az életükben két könyvet se olvasnak el.
2021. szept. 10. 13:41
 3/15 anonim ***** válasza:
21%
Alapvetően igy is kevés emberrel tudok beszélgetni de ettől függetlenül megőrülnek
2021. szept. 10. 13:45
 4/15 anonim ***** válasza:
32%
Hát nem. Unatkozni egyedül is tudok.
2021. szept. 10. 13:48
 5/15 anonim ***** válasza:
91%
Miért, szerinted egy férfivel miről lehet beszélgetni? Ők valami különleges faj, amelyhez külön életmód szükséges, hogy beszélgethess velük? És attól is függ milyen férfivel akarsz dumálni. Nem mindegy, hogy 8 osztályos közmunkással, vagy mondjuk egy orvossal, történésszel.
2021. szept. 10. 13:51
 6/15 anonim ***** válasza:
91%
Nem az az unlamas, amit csinal, hanem ahogy csinalja! Egy kertesz is lehet unalmas, meg lehet olyan, aki szorja az energiat, vibral korulotte a levego es inspiral teged is. Ha van hobbid, akkor csinald szivvel, lelekkel es nem leszel unalmas.
2021. szept. 10. 13:52
 7/15 anonim ***** válasza:
73%
3-as és 4-es, titeket pl. milyen téma érdekel, amelyekről szívesen beszélgetnétek egy nővel? A szexen kívül.
2021. szept. 10. 13:52
 8/15 anonim ***** válasza:
96%
4-es vagyok, én rengeteg témáról beszélgetek szívesen a párommal, de ha jól értem, a kérdező képtelen partner lenni bármiféle beszélgetésben. Ez szerinted milyen kapcsolat?
2021. szept. 10. 13:59
 9/15 anonim ***** válasza:
28%

IMÁDNÁM!!!

- nem kell hallgatnom a baromságait

- nem kell eljárni vele

- mindig kéznél van

2021. szept. 10. 14:08
 10/15 anonim ***** válasza:
41%
Szexelni tud? Szeret?
2021. szept. 10. 14:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!