Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, tudnátok unalmas nővel járni aki nem tud miről beszélni?
Figyelt kérdés
Otthonülős, olvas, kötöget, takarít, főz, virágot gondoz, néha elmegy színházba,kiállításra, otthonról dolgozik gépen. Igazából fogalma sincs miről beszélgessen egy férfival...2021. szept. 10. 13:39
11/15 anonim válasza:
Kérdező, én ilyen vagyok, és kevés dolog van, amiről NEM tudok beszélni.
12/15 anonim válasza:
Ha ennyi tevékenységet művel, vagy épp olvas, akkor kell, hogy ragadjon rá valami.
13/15 anonim válasza:
olvas, kötöget, takarít, főz, virágot gondoz, néha elmegy színházba,kiállításra, otthonról dolgozik gépen.
Ezeknek a nagy részét én nem csinálom, de érdekelne. Még így érdekesebb az élete mint nekem. :D
14/15 anonim válasza:
Én barátnőm is otthon ülős, sokat olvas néha eljár színházba.
Mivel sokat olvas és mindenfélét ezért művelt és sok témához ért ezért nagyon sokmindenről tud beszélni és szinte mindenről van intelligens véleménye. Színházba meg én is szeretek járni, úgyhogy megyek vele. Lehet inkább veled van baj ha szerinted egy ilyen nő unalmas. Te miről akarsz vele beszélgetni amúgy?
15/15 anonim válasza:
Ha vonzódunk egymáshoz, persze. A kevesebbet dumáló, de mégis kacér lányoktól megőrülök, akik egy félmosollyal, vagy a tekintetükkel tudnak flörtölni. Titokzatosak és nem tolakodóak. 31f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!