Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Megalázott, hogy hozzam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megalázott, hogy hozzam helyre az önbecsülésemet? Ezek után adnátok újabb esélyt neki?

Figyelt kérdés

Közös a baráti társaságunk már évek óta, egy ideje már írogattunk egymásnak privátban is, volt 1-2 kósza szexchat is.

Elhívott találkozni, az állatkertbe mentünk volna a hétvégén.

Vártam, készültem, mert nagyon tetszett, igazából alig vártam, hogy kettesben legyünk kicsit.

Pénteken még írogattunk, valamiben fogadni akart és kérdezte, mi legyen a tét? Viccesen írtam, hogy egy puszi, mert első randin még nem biztos a csók.

Erre írta, ami meglepett, hogy ja, amúgy ő biztos nem fog megcsókolni, számára az túl intim. Azt hittem, hogy viccel, hiszen előző este meg azt ecsetelte, éppen hol, mit és hogyan csinálna velem, ami bőven intimebb volt a csóknál. De nem, ő komolyan gondolta, kifejtette, hogy a csók neki csak kapcsolatban oké. Kérdeztem, hogy mert tőlem mit akar? Erre azt mondta, hogy gondolta, előbb lehet az a program, ami nekem tetszik, utána meg, ami neki...

Nekem ez nagyon megalázó volt, főleg, mert én, ha rá gondoltam, nem azonnal a szexre asszociáltam, hanem arra, hogy megyünk erre-arra, összebújunk stb. Ő meg közölte, hogy sosem csókolna meg, "nem is érti, hogy jutott ez az eszembe".

A hétvégét végigsírtam, nem is találkoztam vele, erre ma írt, hogy sajnálja, nem kellett volna ezt így leírni, de neki az ilyesmi közeledések nem mennek azonnal... És, hogy esetleg holnap van-e kedvem elmenni vele vacsorázni?

Az a baj, hogy ezek után egyáltalán nem éreztem azt, amit korábban, mikor írt. Hogy izgatott vagyok, alig várom, hogy lássam stb.

2024. máj. 13. 17:02
1 2 3 4 5
 31/46 anonim ***** válasza:
51%

Online szexeltek. Azt hitte könnyű lesz a dolog. Csak "pofáraesett" a puszival.(királylány effekt a pasiknak amikor egy általuk hitt "r.bi" bevágja a bocsi nem kellesz stylt.)

Aztán mivel a csaj "visszavett",(bejött a pofon visszaadása), meg sirt rítt így megint a pasinál a labda.

Amikor nehezebb a terep, elérni a d.gást, akkor többet is nyujtanak.

Az hogy komoly felvállalható nő mikor lenne a pasi szemében, hát kérdés, mert a pasi kisebbségi komplexusa ezt erősen fogja akadályozni. A pasi folyamatosan tamadni fogja vélt sérelmek miatt.

Eleve sztem a hűség bálványának se fog tudni nézni online szexchatelő csajokat, a féltékenység meg mégjobban ráerősit majd a kisebbségi komplexusára, mégtöbb alázás és támadásnak meg átrítt éjszakának nézhet elébe a csaj, mikozben ezzel szórakozik majd a pasi hogy nem veszi fel a telót, nehezen köteleződik el, beszologat meg minden sz.r, de mikor sírás van, akkor minden oké csak a pasinak. Csak attól van önbizalma. Ami ugye a támadónak jutalom ha a másik összetörik és olyankor jön is a virág vacsi meg minden. Mivel ő "győzött". Ő van "fent". 1 oda.

Ezek amolyan hatalmi játszmák is egyben.

2024. máj. 13. 18:37
 32/46 anonim ***** válasza:
Szóval elméleted szerint azért akarna a kérdezővel vacsorát, illetve folytatni az ismerkedést, mert úgy látja megtörhető, betörhető és lehet ő a vezérbika?
2024. máj. 13. 18:41
 33/46 anonim ***** válasza:
0%
Aki sír rí..az nem betörhető? Az pont hogy gyenge..
2024. máj. 13. 18:43
 34/46 anonim ***** válasza:
84%

33, miért ne sírhatna valaki? Ha valami fáj, nem gondolom, hogy gyengeség sírni. Ha most visszamegy a pasihoz, na, akkor valóban betörhető.

Azt egyébként nem írta a kérdező, hogy a pasi tud a sírásról. Ha közölte vele, jó nagy hülye. Nem adunk ilyen ütőkártyát senkinek. Ha viszont nem közölte, a pasi nem is tud a dologról.

2024. máj. 13. 18:48
 35/46 anonim ***** válasza:

És aztán majd húzza a csaj agyát hogy már érez vmit(az is külön "megtiszteltetés" csak az ilyenektől, ha kinyögné egyszer is azt hogy szeret, ilyeneknél a nő szinte köszönömmel tartozik a pasi szemében, mert végre méltónak tartja arra is a csajt, hogy őkegyelme érez iránta. A hierarchiában tudnak csak létezni az ilyenek.) Ha meg a feltékenysége lesz úrrá akkor bosszúból caalja is, a csaj sírása meg neki ismét csak 1 pont oda lesz. De beszéljük meg és vacsi. Jó? Ne haragudj. Kezdjük újra. Bízz bennem. Csakhát akkor is nála a pont és ő "győzött". Mert a másik tört meg.

Az ilyenek pszichologialiag amugy tudatlanul a saját kisebbségi komplexusukat rakják a másikra hogy a másik küzdjön meg az önértékelési zavaraikkal, amikkel valójában nekik kéne.

Dehát ehhez sokan hülyék. Be se látják. Önismeret sincs.

2024. máj. 13. 18:49
 36/46 anonim ***** válasza:
0%

34 nem azt irtam hogy nem sírhatna észkombájn!

Hanem azt hogy ez a kisebbségi komplexusosnak jutalom, mikor támadja a másikat!

Így billen csak helyre a támadó önbizalma.

A másik fájdalma nekik örömük. Úgy van rendben nekik a kapcsolat ha a másik tudja hol a helye.

Lehet sírni nyugodtan. De azzal csak biztatod az újabb támadásra mert pont ez a célja vele hogy te ertékeld magad le, te törj meg!

Ezzel felbiztatod a kövi menetre hogy beszoljon játszmázzon tamadjon újra!

Te jutalmazod a sírással.

2024. máj. 13. 18:51
 37/46 anonim ***** válasza:
0%
A sírás olyan -ismétlem, kisebbségi komplexusos támadók esetén- mint vkit kockacukorral etetni mikor belédrúg.
2024. máj. 13. 18:53
 38/46 anonim ***** válasza:
"Aki sír rí..az nem betörhető? Az pont hogy gyenge.." az ilyenek szerint. Az idézőjel utáni rész lett volna a vége, ha nem a saját véleményed írod a sírásról. "Észkombájn" Jó az, ha az ember megtanulja érthetően kifejezni magát. Sose késő elkezdeni.
2024. máj. 13. 18:54
 39/46 anonim ***** válasza:

Egy kisebbségi komplexusos önbizalomhiányos kis görcs pasi a téma. Nyilván róla beszélek. Meg a hasonlokról.

Azért támad hogy megtörje a másikat. A másik erre megtörik. Tehát ugy ráncigálja, ahogy akarja.

Ha egy támadó a támadás eredményét latja az ad neki erőt is a további támadásokhoz is, elvégre hatékony!

Tehát amig meg tudja törni a másikat addig a másik gyenge vezethető hülyíthető betörhető sz.r.

2024. máj. 13. 19:01
 40/46 anonim ***** válasza:
39, gondolod, egy chat ablakon keresztül látta, hogy a kérdező sír? Abban az esetben lehet ez az általad leírt forgatókönyv, ha a kérdező maga mesélte el a pasinak. Megeshet, hogy megtörtént, de egyelőre nem tudjuk.
2024. máj. 13. 19:04
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!