Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek melyik nézőpont a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek melyik nézőpont a helyes? ⬇️

Figyelt kérdés

Nemrég megismerkedtem egy sràccal. Egy alkalommal találkoztunk eddig,jóvolt minden azóta is beszélünk. Ez az első találkozó most kedden volt. Mondta tegnap hogy mikor találkozunk újra mert hiànyzom neki. Erre annyit mondtam hogy nemtudom, utána nem javasolt konkrét napot. Ma megint megkérdezte, s mondta hogy holnap haza kell utazzon. Ma dolgozik ejjel 3ig, de mondta hogy tartana egy szunetet amig eljon hozzam.

Ebbol en azt latom hogy le akar csak tudni ugymond gyorsan s fenntartani a kapcsolatot hogy majd ha epp ideje lesz elo tudjon venni (mivel ha tenyleg hianyoznek neki akkor talalkat javasolt volna a tegnapra mivel tudta elore h most hetvegen nemlesz ideje.

Vagy ertekelnem kellene h szakit ram egykis idot igy is?

Kerlek oszinten mondjatok meg mit gondoltok .

2024. máj. 10. 13:51
 1/10 anonim ***** válasza:
69%
Az nem randi, hogy kijön fél órás szünetre hozzám és megdug (mert nyilván erre megy). Aki nem visz normális randikra az elején, azt nem veszem komolyan.
2024. máj. 10. 13:55
 2/10 anonim ***** válasza:
90%

Első randi után, ő már menne át hozzád? Mégis minek, én megkérdezném.

Ha csak találkozni szeretne, hogy beszélgessetek, azt mondom oké, de ha dugni szeretne semmiképp ne menj bele!

2024. máj. 10. 14:03
 3/10 anonim ***** válasza:
88%

Mondjuk te is mondhattad volna, hogy tegnap ráérsz mikor kérdezte, mikor láthat, nem azt, hogy hát nem tudod.

Ettől függetlenül, ha csak hozzád akar átugrani, abba ne menj bele. Akkor majd találkoztok jövő héten, rendes randin.

2024. máj. 10. 14:23
 4/10 anonim ***** válasza:
50%
Nem vesz komolyan téged. Ha komolyan venne, megkérdezne, ráérsz-e ekkor vagy akkor, mondana pár időpontot és megszervezné a randit! Nem pedig, munkából fáradtan, büdösen beugrana hozzád. Különben is, mi az, hogy a második randin már menne fel hozzád? Aki komolyan vesz, az nem hoz fel ilyet.
2024. máj. 10. 14:41
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Uhh, első randi után éjjel fel akar ugrani hozzád egy félórára dugni?

Felejtős a pasi. Az egy dolog, hogy csak dugni akar, vannak ezzel sokan, de legalább megadják a módját. Ez az emberke meg úgy akar csinálni, mintha egy protihoz ugrana fel egy gyors menetre.

"Vagy ertekelnem kellene h szakit ram egykis idot igy is?"

Nem. Ha ebbe belemész, akkor leértékeled magad. Ha komolyan akarna bármit is tőled, akkor normális körülmények között hívna randira a jövő héten.

2024. máj. 10. 14:55
 6/10 A kérdező kommentje:
Koszi mindenkinek
2024. máj. 10. 14:57
 7/10 anonim ***** válasza:
86%

Nekem furi a kérdező. Nem tudomot mond, és azt várja, hogy a pasi olvasson a gondolataiba. Ez sincs rendjén. Kettős mérce, kételkedik a pasiba, de közben meg az ő nem tudomja se éppen kecsegtető. (Nő vagyok amúgy.)

Kérdező, ha nem akarod, hogy felmenjen hozzád, toljátok el a talit, de máskor ne nem tudomozz, hanem érdemben válaszolj, neked mikor, hogy megfelelő!

4: Szövegértelmezés? A pasi kétszer rákérdezett, érdemi választ nem kapott, csak nem tudomot, így mondta, hogy számára mi lenne megoldható.

2024. máj. 10. 14:58
 8/10 anonim ***** válasza:
92%

7-es véleményét osztom.

Srác kétszer kérdezett rá találkozásra, kétszer kapott egy "alternatíva nélküli lemondás"-t. Ebből nyilván összerakta a kirakóst, hogy olyan nagyon nem érdekel ő téged, így megpróbál még belőle kihozni egy jó dugást.

Annyit tehetett volna a srác, hogy úgy kezdi, hogy na figyu, én ekkor meg ekkor szívesen találkoznék veled. De azért te is kinyithattad volna kicsi szád, akár visszakérdezve, hogy "mikor gondoltad a találkozást?"

2024. máj. 10. 15:50
 9/10 anonim ***** válasza:
70%

Szerintem is a srác megprobalt talalkozot összehozni, nem kell feltétlenül arra gondolni hogy gyorsan elakar tenni magának.

Nem tudom pontosan mit takar hogy szünetet tud csinálni munkában, hogy a találkozó miként lenne, de szerintem nem kellene egyből a legrosszabbat belelátni. Vagy gondolod azért menne hogy lefeküdjetek? (Lehet én vagyok naiv hogy nem egyvől erre gondolok) Lehet tévedek, de szerintem túlgondolod, negatív irányba.

2024. máj. 10. 17:12
 10/10 anonim ***** válasza:
szerintem ez kicsit nagyon rámenős. ÉN ilyen szituációban nemet mondanék.
2024. máj. 11. 23:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!