Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek helytálló pusztán magunkból kiindulva megítélni a párunk indítékait és nézőpontját?
Szokták mondani, hogy mindenki magából indul ki, ezért ha egy embernek van kellő ember és életismerete, akkor már nem szükséges a másik fél véleményét és érzéseit megkérdezni, mert anélkül is tudni lehet, hogy mit miért csinál.
Egyet tudtok érteni ezzel a gondolkodással?
Nekem ez volt az első mottóm. Mindenki magából indul ki.
Érdemes lenne most is megfogadni.
Szerintem nem helytálló, mert nem tuti egyáltalán, hogy a mi kiindulópontunk helyes.
Ezért vagyunk, hogy összecsiszolodjunk, kompromisszumot kössünk.
Aki a saját feje után megy csak, keményfejű, a saját tapasztalatait helyezi mindig előre az szerintem sose jó.
6.
Ezért fog a mesterséges intelligencia egyszer felülemelkedni az emberi gondolkodáson. Nem most, nem holnap, de eljön az ideje, ha valaha áthidalják azt a pár problémát, ami jelenleg még megakadályozza.
1 év alatt mennyit fejlődik az AI?
RENGETEGET!!!
Már most bajban vagyunk.
Azért tud többet, mert oda van betáplálva.
Központosítják az információkat.
Csakhogy minden hatalomnak van mesterséges intelligenciája.
Ezeket fogják ütköztetni, mert ezen múlik kié lesz a hatalom.
8.
Teljesen jó lesz, az az evolúció következő állomása, az emberi fajjal túl sok a probléma, érzelmi alapú döntések, ego és hiúság miatt meghozott - hibás - döntések és tettek, "idegállapotba gyütt" gyilkos, proli-birka tömegek, státusz-szimbólumok, felesleges versengés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!