Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Érdemes egy lányért 100 km-t...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érdemes egy lányért 100 km-t utazni?

Figyelt kérdés

Nem tudja, hogy akar-e találkozni.

Váradon lesznek koncert napok és ő egyedül megy.

Megkérdeztem menjek-e fel, azt mondta ha akarom látni a koncertet. Mondtam, hogy akkor találkozunk előtte koncert előtt? Azt mondta nem tudja.

2024. máj. 9. 18:24
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
93%
Nagyon nem úgy tűnik, mint aki annyira akarna találkozni. 🤷🏼‍♀️
2024. máj. 9. 18:26
 2/14 anonim ***** válasza:
55%

Ilyen erővel azt is kiírhatnád a homlokodra, hogy "a legalsó polcról vagyok és bármennyire képes vagyok megalázkodni, hogy végre legyen barátnőm".

Legyen már tartásod. Még akkor se utaznék 100 kilométert egy alig ismert lány miatt, ha határozottan akar találkozni - 20-30 km-en belül is bőven találni szimpatikus lányokat. Így meg, hogy gyakorlatilag csak a szájhúzás meg a mellébeszélés megy, végképp nem mennék sehova.

2024. máj. 9. 18:29
 3/14 anonim ***** válasza:
87%
2# +1
2024. máj. 9. 18:30
 4/14 A kérdező kommentje:
Nem alazkodom, de a fiúnak kell először kezdeményezni.
2024. máj. 9. 18:31
 5/14 anonim ***** válasza:
87%

Kezdeményeztél baszod, de le se szar.

Gyere ha a zene érdekel...

Ebből mi nem egyértelmű???

2024. máj. 9. 18:33
 6/14 A kérdező kommentje:
Lehet azért normálisan is írni, nem pedig alpárian.
2024. máj. 9. 18:35
 7/14 anonim ***** válasza:
86%
Csak ha tényleg érdekel a koncert meg szeretsz utazni és anyagilag nem vág földhöz. Én ilyen "lelkesedéssel" biztos hogy nem mennék el a lányhoz. Igen jól írták előttem legyen már bennünk férfiakban is tartás mert így tényleg csak a nőknek fog kedvezni minden magunkkal és egymással szúrunk ki.
2024. máj. 9. 18:43
 8/14 anonim ***** válasza:
83%

"Nem alazkodom, de a fiúnak kell először kezdeményezni."

De nem válogatás nélkül bárkinél, akár közel lakik, akár nem, akár nyitott feléd, akár nem.

2024. máj. 9. 18:44
 9/14 anonim ***** válasza:
76%
Nem mellesleg a csajnak is kellemetlen vagy, ha ő nem nyitott feléd, de te erről nem vagy hajlandó tudomást venni és tovább próbálkozol.
2024. máj. 9. 18:45
 10/14 anonim ***** válasza:
83%
Ezért a lányért ebben a formában nem.
2024. máj. 9. 18:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!