Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes ennyit utazni egy lányért?
Figyelt kérdés
Van egy lány akit nagyon szimpinek tartok de 160km-re lakik. Msn-en nagyon jól elvagyunk. Érdemes lemennem vonattal?
16/f
2010. febr. 14. 16:11
1/5 anonim válasza:
Egyszer találkoztok, azt túléled, aztán majd kiderül, hogy érdemes-e. De nem valószínű ha itt kérdezgetsz...
2/5 anonim válasza:
Én is órákat utazgattam annak idején barátnőmhöz. Fárasztó is volt, drága is. mindenki hülyének hitt, de szerettem, szóval megérte. Ilyenekben saját magadnak kéne döntened...
3/5 anonim válasza:
Hát ha már felmerűl benned, hogy érdemes e...akkor nem hiszem. Akkor az max. csak haverság.
4/5 anonim válasza:
Annak idején, én barom, majdnem ennyit utaztam egy pasiért!!! Főleg úgy, hogy ő csak kihasznált. Többet egy tapottat se tennék meg senkiért. Remélem neked több szerencséd lesz. Egyszer menj el, felér egy kirándulással:D, aztán meglátod, csak nehogy majd úgy belészeress, h aztán nem győzöl utazni.
5/5 anonim válasza:
szvsz nem jó ötlet, ha nem lesz semmi akk minek utaztál, rájöttök hogy nemjó együtt utána msn n se lesz olyan mint eddig. ha meg összejön meg ott a 160km és a szenvedés, hogy alig tudtok találkozni. szerintem nemérdemes. más eset ha személyesen ismersz meg valakit aki távol lakik de vhol egy közös programon összejöttetek, akkor érdemes lehet ennyit utazni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!