Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én fizettem a randinkon, és zsebre vágta a visszajárót, ti hogy reagáltatok volna?
Interneten ismerkedtem meg egy férfivel, eljött az első randink ideje. Azt mondta, sajnos most nincs pénze mert nagy kiadásai voltak, de a következő randin odafogja adni az étterem árát és ő fog meghívni. Gondoltam rendben van. Amikor fizettem az étteremben viszont teljesen lesokkoltam, ugyanis kb kétezer Ft plusz pár száz aprót sunyin megrebbenés nélkül eltett a kabátja zsebébe, és látszódott rajta nem véletlenül. Ragálni hirtelen nem is tudtam, reménykedtem hátha véletlen volt, és jelzi majd ezt felém, de nem tette.
Ti mit tettetek volna?
5-ös ne legyél már ilyen mindenttudó nagyokos! Mi az, hogy minek mentünk étterembe? Talán, mert megéhezhet az ember? És elkellett volna olvasni a szöveget! Előtte mondta, hogy mehetünk, majd visszaadja, és meg is hív következőre. Nem csináltam belőle ügyet.
Olyan étteremről nem hallottál,ahol benne van a szervízdíj is az árban? Amúgy meg mindíg adok borravalót 10 %-ot, de kaphatsz vissza 500-at apróba is! Jól megfogtad a lényeget ügyes vagy!
Kezdem azt hinni, hogy értékes pasi vagyok, mert eszembe sem jutna hasonló dolgokat csinálni, mint amiket itt is lehet olvasni napi szinten..
Nekem nem egyértelmű a szitu, hogy miért neki adta vissza, ha te fizettél, de eltenni és nem odaadni neked szimpla parasztság volt. Nálam nem lenne második randi, ha nő lennék.
Köszi a kiigazítást.
Bár a lopás is bűncselekmény.
Szóval az #1-es kommentem lényegén nem változtat.
Nem 20 Ft-ot lopott el ami semmiség, hanem több mint 2000 Ft-ot, ami egy kisebb értékű összeg.
Ráadásul, ha látja, hogy az egésznek nincs következménye, ki tudja, kit lop még meg.
Olvassák már el ezt a kérdest azok akik egymással versengenek hogy mennyi kell egy nőhöz...
Ha szólnék, ha nem, nem hiszem hogy lenne második randi.
De a pincérek is nagy hímsoviniszták, hogy ennyire alapnak veszik hogy a férfi fizet, még akkor is ha a nő fizet.
És miért nem kérted el a pénzt, miután zsebre tette?
(Ne kérdezzetek semmit, mert összezavarodik.)
Hát én meg olyan helyen nem jártam, ahol nem az kapja a visszajárót, aki fizet.
De ettől függetlenül akkor kellett volna megkérdezni, amikor eltette a pénzt, hogy mégis mit csinál. Így már ezt a pénzt buktad, mert ha van egy kis eszed, nem lesz második randi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!