Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2x lek*r**zott vajon tenyleg annak gondol vagy csak idegebe ezt vagta hozzam?
Egyszer kimondta szoban, aztan ra kb 2 hetre le is irta. Mindketszer ideges volt.
Aztan ra kb 1 honapra mondtam neki, hogy azert ez bennem nyomott hagyott, van e ehhez valami mondandoja es azt mondta ideges volt azert mondta.
Szerintetek?
Amikor eloszor mondta ezt, meg is indokolta.
"K***a vagy mert az aki...."
Ez attól függ, ki hogy nőtt fel. Én veszélyes helyen nőttem fel, velem csúnyán beszéltek a szüleim, ezért rólam leperegnek az ilyenek, sőt, akár még viccből is mondhatunk egymásnak ilyeneket.
Ha viszont te olyan környezetben szocializálódtál, ahol mindig szépen beszéltek veled, jó környékről származol, akkor alacsonyabban van a tűréshatárod.
Nekem az egyik régi osztálytársam jut eszembe aki kérdezte, hogy miért gondolja mindenki kurvának, amikor actually pénzért szexelt nem egyszer, szóval....
De nyilván itt sértődés volt a férfi részéről, és egyszerűbb téged lekurvázni, mint vállalni hogy nem kívánod...
Téged ez komolyan érdekel?
Én nem vagyok kisebbségi, nálunk se viccből, se idegből, se semmiből nem szokás k.rvázni. Aki megteszi, ahhoz nincs közöm többé. Pont nem érdekel, milyen indíttatásból mondta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!