Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Érdemes várnom még rá, vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érdemes várnom még rá, vagy lépjek tovább?

Figyelt kérdés

Van egy srác akivel már két hete beszélek. A “kettőnk története” kicsit régebben kezdődött. Az egyik társkereső alkalmazáson ismertük meg egymást, már többször elkezdtünk beszélgetni, de mindig elhalt az egész.

Két hete viszont újra megtaláltuk egymást, most már komolyabb és mélyebb beszélgetéseket folytatunk . Viszont én jelenleg úgy érzem megint sehova nem tart ez az egész, mert még nem hívott el hogy találkozzunk. Szerintem már itt lenne az ideje, eddig mindenki 2-3 nap után már találkozni akart velem, ő valamiért nem vagy nem tudom. Sokszor kérdezgeti mikor érnék rá, miket szeretek csinálni, vagy hova szeretnék elmenni, de ennyi.

Nagyon szeretek vele beszélgetni, de úgy érzem, semmi értelme ezt így folytatni.

Az elején leszögeztem neki, hogy nem fogok olyan emberre várni aki nem akar tőlem semmit, mivel az előző két próbálkozásból se lett semmi. Itt akkor nagyon mondta, hogy nyugodjak meg, mert ez most más lesz. Hát nem igazán érzem másnak a helyzetet.

Ez az egész csak azért bánt, mert ő az első férfi akivel eltudnám magam képzelni hosszabb távon is

2024. máj. 7. 14:53
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
60%
Lehet, hogy önbizalomhiányos. Szerintem, ha te kérdeznél rá kronkrétan, akkor simán belemenne. Ha tényleg érdekel, akkor egy próbát megér.
2024. máj. 7. 15:32
 12/21 anonim ***** válasza:
59%
Én nő létemre simán elhívok egy pasit randizni, ha szimpatikus. Kicsit rámenősnek kell lenni mert így egymásra vártok és nem lép senki.
2024. máj. 7. 15:36
 13/21 anonim ***** válasza:
88%

Szerintem sincs semmi abban, ha a nő is aktív, és akár ő is ráír a férfira, vagy beszélget vele. Nem kell passzívnak lenni. Nyilvánítsa ki ő is, hogy érdekli a másik, akarja ezt az egészet ő is, és ne játssza a királykisasszonyt.

Egyébként nagyon érdekes, hogy ha van egy csávó, aki nagyon bejön az ilyennek, akkor hirtelen már nincsenek ott ezek az elvek, hanem nyomul, akár zaklat is. :D Akkor már nem kérdés hogy a férfi legyen a kezdeményező.

2024. máj. 7. 15:53
 14/21 anonim ***** válasza:
100%

Ooké, nincs a helyzet magaslatán, meg "lehet" jelenleg nem vagy a mindene, de ezt nem is kell elvárni két hét után! És kérlek két hét alatt te se ringasd magadat bele ilyesmibe, hogy te el tudnád képzelni vele komolyan. Nem ismered őt! És ő sem téged.

Ha tényleg előmozdulást akarsz, és még pár napod van erre a homályra, én csak azt nem értem, amikor már többször megkérdezte, hogy mikor érnél rá, ugyan miért hagyod hogy elterelje a beszélgetést? Miért nem kérdezel vissza? Miért nem beszélsz arról, fogod meg azt ami téged érdekel? Neked is van szád, vagy te is tudod irányítani a beszélgetés fonalát. Te nem egy baba vagy akit a pasi rángat, és csak arról lehet beszélni, amit ő felhoz! Szerintem ez a fontos, hogy engedd meg magadnak, hogy te is irányíts, ő is. Persze tudd, hogy mikor kell lelépni, vedd a jeleket, ha nem érdekled, de szerintem ezt egy első tali után is meg lehet tenni... első randin még ne szeress bele...

2024. máj. 7. 16:36
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
Kérdezd meg tőle milyen célból beszélget veled. Az is lehet, csak flörtöl és jól esik valakivel beszélgetni, de nem akar tőled semmit.
2024. máj. 7. 16:39
 16/21 anonim ***** válasza:
100%

a megérzések mindig helyesek, az ővé az, hogy jó veled, de nem nem kap tőled impulzus annyira, hogy továbbhaladjatok.

a te pedig érzékeled ezt a jelet, ennyi mit kell ezen ennyit tekeregni...

most nem aktuális nálad valamilyen időkorlát van amitől felpörögsz, mintha ez egy lóvágta lenne, és másokhoz hasonlitod, hogy azzal már rég itt kellene tartani, miért? ez más, mindaddig amig igy gondolkodsz csak egy mókuskereket fogsz hajtani, csupa elvárásokkal ami tele van kontrollal, elvárással stb..

2024. máj. 7. 17:04
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem van egy lezáratlan kapcsolata, és azért húzza az időt..
2024. máj. 7. 17:26
 18/21 anonim ***** válasza:
100%

"ő az első férfi akivel eltudnám magam képzelni hosszabb távon is"

Pont ő. Akivel kétszer már unalomba fulladt a dolog, és harmadszorra is hülyére vesz. Ez passzol a jövőképedhez? Egy olyan kapcsolatot akarsz ahol konkrétan le vagy szarva? :D

2024. máj. 7. 17:26
 19/21 anonim ***** válasza:
60%
Nem a férfi dolga, mindkét fél dönt és a másik fél tudtára hozza
2024. máj. 8. 16:12
 20/21 anonim ***** válasza:

Szerintem engedd el. Mi is anno netes társkeresőn ismerkedtünk meg a férjemmel, és igaz, 18 nap után talàlkoztunk, de ez idő alatt sosem ' halt el a dolog, végig kommunikáltunk, beszélgettünk, ismerkedtünk, mindketten aktívan részt vettünk a beszélgetésekben, volt hogy ő írt először, volt hogy én, de ő mint a férfi, hívott el először randira. Nekem pl nem is kéne olyan pasi aki ezt a lépést nem teszi meg.

Amelyik férfi akar tőled valamit, érdeklődik irántad, kíváncsi rád, meg akar ismerni, el fog hívni, aki nem az meg nem.

2024. máj. 10. 18:21
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!