Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vékony testalkatú, nem olyan izmos futóként mennyi az esélye, hogy egy izmosabb futó lány, ha megpróbálok ismerkedni vele, akkor elhajt?
20-as, kedves, szerinted a pasik mindent tudnak a női testről?
Na ők várnak el nőktől olyan testzsírszázalékot, ami a valósággal összeegyeztethetetlen. Ha nem lapos a hasad, dagadt vagy.
Nekem is lapos, ha felkelek, és nem ettem még aznap semmit, de elég innom egy teát meg ennem egy tükörtojást 157 centisként, hogy kidudorodjon a hasam, és akkor már disznónak számítok.
Érdekes, hogy ahogy a férfiakkal szemben lettek elvárások, megy a felhördülés, de egy gym bro sem magyarázta el a pasiknak, hogy Kate Moss nem az alap.
24.
20-as vagyok. Tisztában vagyok vele hogy a nőknek alapból magasabb a testzsír százalékuk. Sajnos a férfiaknál is úgy működik az izomtömeg nővelése hogy zsír is jön fel, bár a média inkább a száraz, diétás szálkás férfi felső testeket mutogatja de kevés olyan genetikájú ember van aki ezt tudja is tartani, mert nem feltétlenül ez az egészséges. Szerintem a nőknél manapság jobban elengedték ezt, bátrabban fel tudja magát vállalni egy nő mostmár a testét mint egy férfi.
Én is úgy tudtam összehozni ezt a 88 kilót edzéssel, a 174 cm mellé hogy nincs kockahasam, nyilván nem sörhas de van rajta zsír. Vékonynak számítottam amikor még látszódott a kockahas de akkor meg nem volt elegendő izom tömegem. Jah és nem konditeremben edzek...
"Szerintem a nőknél manapság jobban elengedték ezt, bátrabban fel tudja magát vállalni egy nő mostmár a testét mint egy férfi"
Nekem nem úgy tűnik, hogy a sok kövér, szőrös pasas annyira szégyelné magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!