Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Vékony testalkatú, nem olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vékony testalkatú, nem olyan izmos futóként mennyi az esélye, hogy egy izmosabb futó lány, ha megpróbálok ismerkedni vele, akkor elhajt?

Figyelt kérdés
máj. 7. 09:53
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
0%
kondis nőt*
máj. 7. 15:54
 22/34 A kérdező kommentje:
Lehet olyan élethelyzet bármelyik részről, valaki lefogy vagy elhízik mert a munkahelyen több munka miatt kevesebb idő jut edzeni és/vagy enni. Ilyen élethelyzetbe már ne is ismerkedjen az ember, mert most kövérebb, vékonyabb, izmosabb ? Próbálkozol aztán majd lesz valami.
máj. 7. 16:06
 23/34 anonim ***** válasza:
57%
Tök romantikus.
máj. 7. 16:09
 24/34 anonim ***** válasza:
72%

20-as, kedves, szerinted a pasik mindent tudnak a női testről?

Na ők várnak el nőktől olyan testzsírszázalékot, ami a valósággal összeegyeztethetetlen. Ha nem lapos a hasad, dagadt vagy.

Nekem is lapos, ha felkelek, és nem ettem még aznap semmit, de elég innom egy teát meg ennem egy tükörtojást 157 centisként, hogy kidudorodjon a hasam, és akkor már disznónak számítok.

Érdekes, hogy ahogy a férfiakkal szemben lettek elvárások, megy a felhördülés, de egy gym bro sem magyarázta el a pasiknak, hogy Kate Moss nem az alap.

máj. 7. 16:18
 25/34 anonim ***** válasza:
0%
Ezt a nők nem fogják fel nekik a látványos izomzatú, szálkás férfi kell.
máj. 7. 16:19
 26/34 anonim ***** válasza:
0%

24.

20-as vagyok. Tisztában vagyok vele hogy a nőknek alapból magasabb a testzsír százalékuk. Sajnos a férfiaknál is úgy működik az izomtömeg nővelése hogy zsír is jön fel, bár a média inkább a száraz, diétás szálkás férfi felső testeket mutogatja de kevés olyan genetikájú ember van aki ezt tudja is tartani, mert nem feltétlenül ez az egészséges. Szerintem a nőknél manapság jobban elengedték ezt, bátrabban fel tudja magát vállalni egy nő mostmár a testét mint egy férfi.

Én is úgy tudtam összehozni ezt a 88 kilót edzéssel, a 174 cm mellé hogy nincs kockahasam, nyilván nem sörhas de van rajta zsír. Vékonynak számítottam amikor még látszódott a kockahas de akkor meg nem volt elegendő izom tömegem. Jah és nem konditeremben edzek...

máj. 7. 16:43
 27/34 A kérdező kommentje:
Sok volt olimpiai bajnokot (1-6 helyezett) megnézünk, láthatjuk évekkel az élsport abbahagyása után, mennyire el vannak hízva és egyedülállóak még mindig.
máj. 7. 19:52
 28/34 anonim ***** válasza:
74%
27-es kérdező te magad is felszínes vagy, mégis sír a szád, hogy nagyok feléd az elvárások, holott neked is az izmosabb nő kell, és az a bajod egyedül vagy. Miért nem ismerkedsz normál testalkatú nőkkel? Vagy olyannal akin van pl kis felesleg már gondolom nálad sem jöhetne szóba... Akkor meg ne panaszkodj hogy magadban vagy!
máj. 7. 19:59
 29/34 anonim ***** válasza:
79%

"Szerintem a nőknél manapság jobban elengedték ezt, bátrabban fel tudja magát vállalni egy nő mostmár a testét mint egy férfi"

Nekem nem úgy tűnik, hogy a sok kövér, szőrös pasas annyira szégyelné magát.

máj. 7. 20:02
 30/34 A kérdező kommentje:
Épp olyan lány futott el mellettem, aki testileg vékonyabb tőlem, de kigyúrt volt, kisebb minden téren mint én. Nem szóltam le, csak elgondolkodtam, mi lenne beszélgetnék vele. Feltételezetten beszélek itt, meg nem történt ismerkedésről.
máj. 7. 20:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!