Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kerül ilyen sokba egy nő?
Figyelt kérdés
Mivel kétszer akkora a fizetésem mint a barátnőmnek ezért elvárja, hogy mindenhol én fizessek.
Ami közös az a bevásárlás és számlák 2/3 1/3 arányban elosztva.
Igazságos ez? Az én keményen megkeresett pénzem költsem egy másik emberre csak mert nem keres ugyanannyit mint én?
2024. máj. 4. 11:44
11/22 anonim 

válasza:

Nekem a 4szer 5 ször kereső pasijaim nem adtak semmibe..
13/22 anonim 

válasza:

Az nem lehúzás, hogy fizetésarányosan fizettek. Nálam én (nő) keresek többet, és többet is vállalok. Tök szar érzés lenne, ha a páromnak nem lenne "költőpénze", én meg dőzsölök.
14/22 anonim 

válasza:

A férfiak általában 2x annyit zabálnak, szóval bevásárlás esetén tök jogos.
16/22 anonim 

válasza:

Miért nem beszéled meg vele? Elvárja barátnőd, hogy te fizess minden programot? Mindent programot közösen akartok, vagy inkább ő? Én nő vagyok, párom több, mint a dupláját keresi, nem keresek rosszul én sem. Nagy átlagban felesbe fizetjük a kaját, rezsit stb dolgokat, de sosem csinált abbòl ügyet, hogy mondjuk egy mozinál fizessem a felét, ilyenkor mindig azt mondja, hogy neki jòval több van, tegyem csak el magamnak, nem járunk egyébként sokszor el, ruhát, piperét pl mindent magamnak veszek. Nem tudom nálatok mi a helyzet, de én nem tudnék egy olyan faszival együtt lenni, aki még a parizeres zsemle árát is kiszámolja nekem.
17/22 anonim 

válasza:

A fizetéssel arányos elosztás szerintem sem lehúzás. Hogy képzeled el a közös életet? Egyedül jársz étterembe, moziba, nyaralni, mert a párodnak nem telik rá?
18/22 anonim 

válasza:

Kérdező, emlékeztetnélek rá, hogy incel vagy. Nincs barátnőd. Ez a héten a negyvenedik kérdés, amit kiírsz, most már pihenjél, mert anyukád elfenekel.
19/22 anonim 

válasza:

Fiatalabb és szebb nők nem a nagy szerelemből vannak az idősebb pasijukkal hanem az anyagi előnyökért, jó reggelt!
20/22 anonim 

válasza:

"Igazságos ez? Az én keményen megkeresett pénzem költsem egy másik emberre csak mert nem keres ugyanannyit mint én?"
Nem azért költesz rá, mert kevesebbet keres, mint te, hanem mert fiatal és szép. Keress korodbeli, veled egy szinten lévő nőt, aki normálisan keres.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!