Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek jó ötlet lenne néhány millió forint készpénzzel érkezni a randira?
Egy egyetemista lánnyal találkoznék, de mivel a kocsim éppen rossz és egyébként is egy kis bontószökevény, így biciklivel mennék a randira.
De most éppen van itthon nagyobb mennyiségű készpénz vinnék magammal és megmutatom neki, hogy van mit a tejbe aprítani, csak ezt a pénz most be akarjuk fektetni egyelőre.
"most váltunk bankot ezért kivettük a pénzt"
ahhoz nem kell kivenni, csak nyitsz egy szla-t az új banknál és átutalod 😅 kamucki.
vagy.. Wise Esetleg Revolut, de ott a Skrill, a Monese, és a Neteller is.. szóval ha azonnal le kellene mondani, még akkor sem kell "kivenni a pénzt".
Ez olyan, mint valami 2001-ben játszódó történet.
Itt van a pénz és kész, hogy miért az az én dolgom. Ilyen kérdésekre nem fogok válaszolni.
Igen, azon gondolkodtam én is, hogy az első randira azért túlzás lenne egy köteg pénzzel menni, inkább felveszek egy drágább inget vagy karórát, abból is láthatja, hogy nem vagyok olyan szegény. Meg azt sem szeretném, hogy azt higgye ribinek nézem, mert nekem egy normális párkapcsolat a célom!
Kiváló ötlet!
Én támogatlak :)))
"Nálam többnyire 30 mFt körül van mindig, bankkártyán. Van olyan haverom aki az egyenlegével ismerkedik."
Ilyenről már én is hallottam. Mennyire jött be eddig ez a haverodnak? Hosszabb távra vagy csak rövidre keres csajokat?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!