Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » útálom, hogy lenéznek. (? )

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

útálom, hogy lenéznek. (? )

Figyelt kérdés

gimiben az összes fiú teljesen lenéz..jó oké 14 év jóformán semmi..tudom még nagyon fiatal vagyok.de igenis érett a gondolkodásom.már nagyon unom, hogy a tőlem idősebbek teljesen semmibe vesznek(tisztelet a kivételnek.)

mit tanácsoltok?ki volt már hasonló helyzetben?

14/L

2010. okt. 27. 21:51
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

Két lehetőséged van.

Vagy beállsz te is a sorba, kirakod a melled, pucsítod a segged, kúratod magad a fiú osztálytársaiddal, és tisztelni fognak.

Vagy a belső értékekre koncentrálsz, sokat olvasol, odafigyelsz a többi emberre, meghallgatod őket (manapság mindenki csak beszél, hallgatni kevesen tudnak!). Figyelsz a részletekre, pl. megtanulsz helyesen írni (na nem mintha gond lenne a helyesírásoddal, bár az írásjelek után szóközt szokás tenni). Nőiesen öltözöl, de nem ribancosan. És akkor fel fognak figyelni rád az intelligens, normális fiúk, akik azt értékelik majd benned, amit te is értékesnek tartasz magadban, nem pedig csak egy segget, két mellet és egy puncit látnak belőled. Sok sikert kívánok hozzá.

2010. okt. 31. 21:36
 12/17 A kérdező kommentje:
igen én inkább a 2.-ba tartozok. :)
2010. okt. 31. 21:44
 13/17 anonim ***** válasza:

A válasz megírásának időpontja: ma 21:36

OTT A PONT !! :D

2010. okt. 31. 21:48
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

Heló

Én az egyész középsulit úgy jártam végig, hogy mindenki lenézett. Fiú vok. Eleinte próbáltam beállni a sorba, de nem sokat javított. Meg annyira nem is akartam. Ha rendesen próbálkozok beállni, akkor talán sikerült volna. Már nem bánom. Így visszagondolva nem bántam meg. Végig egyedül voltam és tök hülyének meg nyomoréknak néztek. Ők most ilyen szirsz@r fősulikon meg bohócképző szakokon tanulnak tovább, ha felvették őket egyáltalán valahova, én meg az egyik legf@szább egyetemre járok és azt tanulom, amit szeretek és megvan minden esélyem, hogy legyen belőlem valaki :D. (nem nagyképűségből mondom, de sztem ez van)

Am neked kicsit más bajod van ahogy látom. Lenéznek a fiúk. Szerintem próbálj egyedi lenni, de úgy, hogy ne látszon rajtad, hogy miattuk csinálod. Öltözz lányosan, de ne qrvásan. Legyen véleményed, viselkedj mindig bátran és intelligensen. Az sem baj, ha kitűnsz a lányok közül. Így értékesebb lány lehetsz és az értékesebb fiúk figyelmét keltheted fel. Ha egyáltalán vannak értékesebb fiúk. Bár én nem igazán találtam gimiben fiúbarátokat, szinte mindenki nagyképű, beképzelt bunkó volt és a lányok előtt meg eléggé megjátszották magukat. Legalábbis nekem eléggé így tűnt. A lányok persze odavoltak értük. Ezt most azért írom le, hogy tudjátok, mik mennek a háttérbe még.

Amiatt is lenézhetnek, ha tartanak tőled, pl mert okosabb vagy vmiben, vagy valami miatt nem bírnak megérteni, mert egyéni stílusod van, vagy kilógsz a sorból valami miatt.

De szerintem ne azért csinálj dolgokat, hogy bevágódj a fiúknál. Eleinte persze én is amiatt kezdtem el pl kondizni meg egyéb sportokat, hogy hátha majd bejövök a csajoknál, de mára már csak amiatt csinálom, hogy erős meg ügyes legyek.

20F

2010. okt. 31. 21:54
 15/17 A kérdező kommentje:

utolsó:

köszönöm szépen válaszodat. nagyon hasznos volt ;)

2010. okt. 31. 21:58
 16/17 anonim ***** válasza:
73%

Szia:)

Én is 14 éves múltam,lány vagyok.

Hasonló helyzetben vagyok mint de..de mégsem:D

Előttem írták,hogy élvezzem ki a fiatalságot.. nekem ez nem megy.Egyszerűen úgy érzem,hogy sehová sem illek.. Legalábbis a saját korosztályomba biztosan nem..=/

Nem érzem jól magam a velem egyidősekkel..tök jól eltudok beszélgetni egy 20-on évessel például órákat is tudok beszélgetni... de már egy 16 évessel sem igazán.. nem tudom miért de nem találok közös témát..

Nem csak a pasikra értem a jó társalgást..;D

Szóval a lényeg,hogy ez így elég szar..mert félnapot együtt töltök a hét 5 napján az éretlen osztálytársaimmal..-.-" Persze vannak korombeli barátaim..de nem érzem velük jól magam..( Ezzel nem arra célzok,hogy dohányzom vagy drog ..alkohol ..házi bulik vagy disco..

Neem. )

Ki nem állhatom mindegyiket-.-"

2010. nov. 1. 14:51
 17/17 anonim ***** válasza:

Szia:)

Én is 14 éves múltam,lány vagyok.

Hasonló helyzetben vagyok mint te..de mégsem:D

Előttem írták,hogy élvezzem ki a fiatalságot.. nekem ez nem megy.Egyszerűen úgy érzem,hogy sehová sem illek.. Legalábbis a saját korosztályomba biztosan nem..=/

Nem érzem jól magam a velem egyidősekkel..tök jól eltudok beszélgetni egy 20-on évessel például órákat is tudok beszélgetni... de már egy 16 évessel sem igazán.. nem tudom miért de nem találok közös témát..

Nem csak a pasikra értem a jó társalgást..;D

Szóval a lényeg,hogy ez így elég szar..mert félnapot együtt töltök a hét 5 napján az éretlen osztálytársaimmal..-.-" Persze vannak korombeli barátaim..de nem érzem velük jól magam..( Ezzel nem arra célzok,hogy dohányzom vagy drog ..alkohol ..házi bulik vagy disco..

Neem. )

Ki nem állhatom mindegyiket-.-"

2010. nov. 1. 14:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!