Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
útálom, hogy lenéznek. (? )
gimiben az összes fiú teljesen lenéz..jó oké 14 év jóformán semmi..tudom még nagyon fiatal vagyok.de igenis érett a gondolkodásom.már nagyon unom, hogy a tőlem idősebbek teljesen semmibe vesznek(tisztelet a kivételnek.)
mit tanácsoltok?ki volt már hasonló helyzetben?
14/L
Előtted még az élet 2-3 évvel idősebb leszel kicsit másabb lessz hidd el emiatt ne fusztráld magad nem éri meg
18/F
Volt egy barátnőm. Amikor megismertem 14 volt, én meg 18 (3,5 év korkülönbség). Ő is utálta, hogy milyen fiatal, és nem hiszik el, hogy érett, meg elege van a majd 18 évesen meglátod dumákból, én végülis hittem neki, de azért kiderült, hogy mégsem olyan érett, mint gondolta (az korát azért kicsit megelőzte valóban).
Úgyhogy nyugi, és várj még egy-két évet, ha utána is ezzel találod szembe magad, akkor a társadalom szar :D
"de igenis érett a gondolkodásom.már nagyon unom, hogy a tőlem idősebbek teljesen semmibe vesznek(tisztelet a kivételnek.) "
Azzal, hogy ez foglalkoztat és lázadsz az ellen, hogy "lenézzenek", kiderül, hogy mégsem vagy te annyira érett, mint amilyennek hiszed magad. Hidd el, én is azt hittem, hogy 14 évesen nem vagyok én már kis seggdugasz, én már felnőtt vagyok, mert van személyim...Most 18 vagyok, és visszanézve csak vigyorgok magamon. És most már nem tartom magam érettnek.:)
jaaaaaaa es ne legy komoly...legy gyerek amig teheted :)
14 eves koraban az ember be kell pasizzon, buliznia kell stb. Hatarral mindent. De ebben a korban tudod meg milyen eloszor reszegnek lenni,milyen eloszor szerelmes lenni, mi az a csok :)
hasznald ki,hogy fiatal vagy.
A kozmetikus csajjal pedig , mar most baratkozz osze. Ha gyakran fogsz jarni es komolyan gondolod,hogy ne nezzenek le akkor legy apolt es sexy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!