Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én utálom a bulikba meghívni egy italra a "kiszemelt" csajt?
Lányok ti elvárnátok,hogy meghívjanak valamire egy buliba,ha nektek is tetszene a srác?Nem tudom,de én rohadtul utálom meghívni ilyen bulikba a csajokat:D.
velem van a baj?:D
nem szabad meghívni őket!!!! 1. nem itallal kell meghóditani őket,hanem szöveggel... megissza amit vettél neki,és tovább áll ,hogy "ez egy lúzer"
2. én úgy vagyok vele ,hogy örülök ,ha magamnak telik piára ,nemhogy még a nőt és én itassam
szóval nincs baj veled,a csajok sohasem arra buknak aki húde kedves velük
Engem még soha nem hívtak. És soha nem volt rossz pont - ellenkezőleg, több jó dolgot is sugallt :)
/De, egyszer fizették, egy egész bagázs tuccer"gyerek" egymással versengve, gondolom, mikor dőlök ki, és kinek sikerül elvinnie. Szivatásból végigcsináltam (nagyon jól bírom az alkoholt, úgyhogy sokáig tartott), aztán az este végén továbbálltam, szegények :'D/
Én sem szeretem ha meghívnak, az olyan...már egyből azzal indít, hogy fizet nekem valamit, egyből a pénzével indít, szóval ez nekem nagyon ellenszenves. Jó persze, mit tudom én, egy üveg kóla nem kerül sokba, de akkor se. Sokkal többet jelent, ha együtt táncolunk (hú...ha egy fiú jól táncol azzal levesz a lábamról), meg ha megkér, hogy menjünk egy csendesebb helyre beszélgetni...(tényleg csak beszélgetni) szóval az teljesen rendben van. De ne hívjon meg.
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!