Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek első randin a férfinak kötelező/illik felajánlani, hogy meghívja?
Figyelt kérdés
Holnap lesz randim, és nem tudom, hogy készüljek, gondoltam elmehetnénk vacsorázni együtt.2024. ápr. 25. 17:56
11/13 anonim válasza:
Attól függ milyen nővel vagy. Ha neki mindegy, örül, ha egyáltalán randira hívják, akkor még fizetni is fog. Ha nem mindegy, mert bárkit az ujja köré tud csavarni, akkor jobb ha te hívod meg, ugyanis egy üzenetébe kerül, hogy más üljön ott helyetted.
12/13 anonim válasza:
Nálam ez volt mindig az első szűrő. Első randin nem nagyon megyek vacsorázni, inkább csak valami italra ülök be a férfival, de mivel alkoholt sem iszom, így legtöbbször kólát rendelek, vagy télen teát. De ha azt a pohár kólát nekem kell kifizetni, akkor ott nem lesz több randi. Nem a pénz miatt, mert az nekem is van, hanem elvől. Persze udvariasan felajánlom, hogy fizetem a fogyasztásomat és nem sértődök meg, ha megengedi a férfi, de valahol elvárom, hogy első randin azért meghívjon, mivel pont ezért nem akarok elsőre drága helyre menni. Mert ha az a kóla se fér bele neki, akkor sok jóra ne számítsak később se. Utána persze én is viszonzom a meghívást, és nem várom el, hogy mindig ő fizessen.
13/13 anonim válasza:
Te eltudnád nézni,hogy a nő fizessen? Gondolom nem is ő érdekel igazán,hanem csak hátha lesz egy szex majd belőle.
Na pont ezt értik meg a mai férfiak.Hogy mit jelent udvarolni egy annyira kicsi mértékben is,hogy legalább kicsit érezze a nő,hogy tisztelik.Akinek nem fér bele egy kávé,süti,vagy bármi kis apróság,na olyannal értelmes nő nem is folytatja az ismerkedést.Itt nem is arról van szó,hogy a férfi fizessen hétfogásos vacsorát,egyszerűen legalább tisztelje meg a másikat ennyivel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!