Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Évek óta szingli férfi nehezebben köteleződik el?
Azt leszámítva, hogy egy évvel fiatalabb vagyok, mintha rólam szólna a leírás.
Én a magam részéről azt tudom mondani, hogy nem feltétlenül. Simán el tudom képzelni, hogy jön egy olyan, akivel könnyen elköteleződnék.
Ugye attól függ mi miatt van egyedül. Ő ezt választotta, a karrierjének él, ott akar sikereket elérni és minél feljebb jutni. Ezzel semmi gond, csak kapcsolatra alkalmatlan - mindig a munkát fogja választani helyetted, de ez már a kezdeti bizonytalanságánál is egyértelmű. Nem akarja hogy hátránya származzon belőled, röviden.
Ha valaki kényszerből van egyedül, akkor pont hogy könnyebben ugrik kapcsolatba, mert szeretetéhes, szexéhes, intimitásra vágyik minél gyorsabban, szinte már mindegy kivel.
Egy éve vagyok szingli, most munkára, tanulásra koncentrálok. Viszont ha lenne olyan, aki megfog, biztos h nem érezném azt, hogy hátráltat, hisz vele még teljesebb lennék.
32f
Én nem, sőtt csak komolyan gondolom.
30F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!