Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Évek óta szingli férfi nehezeb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Évek óta szingli férfi nehezebben köteleződik el?

Figyelt kérdés
Megismertem egy 35 éves férfit, aki 3 éve szingli és egyedül él. Nagyon céltudatos, karrierista és nagyratörő tervei vannak munka terén. Sokat dolgozik és amellett is sok elfoglaltsága van. Mondta hogy az elmúlt években direkt nem szeretett volna kapcsolatot hogy a saját dolgaival foglalkozzon, de hogy már készen áll egy kapcsolatra. Mégis azt érzem rajta hogy néha nagyon vágyik a kapcsolatra velem, máskor meg elbizonytalanodik mert hogy velem nehezebben tud a munkájára koncentrálni és fél attól is hogy a céljai miattam háttérbe szorulnak majd. Fél talán az elköteleződéstől, nem tudom. Még csak néhány hete randizgatunk. Vajon ennyi év egyedüllét után normális hogy nehezebben köteleződik el?
2022. szept. 28. 18:11
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Azt leszámítva, hogy egy évvel fiatalabb vagyok, mintha rólam szólna a leírás.

Én a magam részéről azt tudom mondani, hogy nem feltétlenül. Simán el tudom képzelni, hogy jön egy olyan, akivel könnyen elköteleződnék.

2022. szept. 28. 18:15
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Ugye attól függ mi miatt van egyedül. Ő ezt választotta, a karrierjének él, ott akar sikereket elérni és minél feljebb jutni. Ezzel semmi gond, csak kapcsolatra alkalmatlan - mindig a munkát fogja választani helyetted, de ez már a kezdeti bizonytalanságánál is egyértelmű. Nem akarja hogy hátránya származzon belőled, röviden.

Ha valaki kényszerből van egyedül, akkor pont hogy könnyebben ugrik kapcsolatba, mert szeretetéhes, szexéhes, intimitásra vágyik minél gyorsabban, szinte már mindegy kivel.

2022. szept. 28. 18:41
 3/9 anonim ***** válasza:

Egy éve vagyok szingli, most munkára, tanulásra koncentrálok. Viszont ha lenne olyan, aki megfog, biztos h nem érezném azt, hogy hátráltat, hisz vele még teljesebb lennék.

32f

2022. szept. 28. 19:17
 4/9 anonim ***** válasza:
Attól tartanék, hogy hátráltatnál, ha akarnál valamit.
2022. szept. 28. 20:13
 5/9 anonim ***** válasza:
32 évesen lett először barátnőm és elköteleződtem mellette.
2022. szept. 28. 20:24
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
szerintem túl sokat agyalsz. pár hét... ismerkedj, ismerd meg, figyeld meg, hogy TE jól érzed-e magad, NEKED mit ad ő. Ő meg majd eldönti, hogy kellesz e neki. Amit leírtál abból még semmi nem következik, ugyanis lehet, hogy egy ember épp arra jön rá 3 év alatt, hogy nem szeretne már egyedül lenni, vagy most érett meg kapcsolatra, más meg nem ezt gondolja. Ne agyalj annyit.
2022. szept. 28. 20:38
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy köteleződik el nehezen, nagyban függ attól, hogy milyen nővel áll szemben. Sokáig voltam egyedül, rengeteg cicababa után már untam őket, de legfőképpen saját magamat. Aztán jött egy aranyos nő, akin éreztem, hogy tiszta a szíve. Több év agglegény élet után őt feleségül vettem 6 hónap után. Ilyen is van, a másik véglet pedig az, akinek lehet soha nem volt komolyabban senkije sem. Nem hinném, hogy vele nehezebb lenne, csak egy kis önbizalom kell neki.
2022. szept. 28. 22:03
 8/9 anonim ***** válasza:
Ez azért van mert egy hasonló korú nőnek a szexen kívül valójában nincs más ajánlata.
2022. szept. 29. 05:13
 9/9 anonim ***** válasza:

Én nem, sőtt csak komolyan gondolom.

30F

2022. szept. 29. 17:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!